Uau, čisto sem impresioniran. A sem lahko tvoj prijatelj? Vsaj na FB?Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
PS: klosharja se ne da tako lahko pretepsti in to folk tudi ve.![]()
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz sem bil osebno priča temu pretepu. Brez veze. Pokavci so se spravljali na nedolžen folk. Jaz nisem nič posredoval, ker sem bil sam s kolegom in dvema puncama. Tako da so na koncu zownali cel lokal in so zunaj malo počokali enga tipa, ki je bil na čiku s punco. Nič hudega. Če bi bili malo bolj zorganizirani, tile modeli ne bi prišli iz Brežic.![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jaz sem bil osebno priča temu pretepu. Brez veze. Pokavci so se spravljali na nedolžen folk. Jaz nisem nič posredoval, ker sem bil sam s kolegom in dvema puncama. Tako da so na koncu zownali cel lokal in so zunaj malo počokali enga tipa, ki je bil na čiku s punco. Nič hudega. Če bi bili malo bolj zorganizirani, tile modeli ne bi prišli iz Brežic.![]()
Za take imam jaz priročno airsoft pištolo v avtu, v momentu 6 komadov stoji ravno ko sulice pa že vsak svoj šop trave pipajo in mlejejjo v ustih![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Za take imam jaz priročno airsoft pištolo v avtu, v momentu 6 komadov stoji ravno ko sulice pa že vsak svoj šop trave pipajo in mlejejjo v ustih![]()
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma ja.![]()
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Nisem vedel, da so posavski omladinci take pičkice in usraneti. Zaradi vas se sedaj Posavje imenuje Posravje.![]()
Naslednji vikend pridem jaz dol težit, mogoče boste pa enega (že mal v letih) Gorenjca "gvautk" (kukr rečemo pri nas).![]()
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
A ti pa policaj ne more kej srat če jo imaš v avtu?
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Hja, si pomislil da so bili to okvirji?
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma ja.![]()
Torej, če povzamemo: trije mladoletniki (!) iz neke seletine okol Krškega so uleteli v Brežice in naredili dar-mar, vas petsto tadomačih ste pa gledali proč oz. na uro (itak Roolex![]()
Nisem vedel, da so posavski omladinci take pičkice in usraneti. Zaradi vas se sedaj Posavje imenuje Posravje.![]()
Naslednji vikend pridem jaz dol težit, mogoče boste pa enega (že mal v letih) Gorenjca "gvautk" (kukr rečemo pri nas).![]()
Da vas ni sram! Tisti trije prestopniki bi danes morali ležati na urgenci in spraševati, če je kdo zapisal registrsko od tistega tovornjaka, ki jih je zgazil.![]()