Zopet pretepli klosharja?

sad

Guru
24. avg 2007
21.301
9.920
113
Da ga ni una deklina iz MB, ko se je hvalil, da jo bo oklofutal

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
beri tu

Jaz sem bil osebno priča temu pretepu. Brez veze. Pokavci so se spravljali na nedolžen folk. Jaz nisem nič posredoval, ker sem bil sam s kolegom in dvema puncama. Tako da so na koncu zownali cel lokal in so zunaj malo počokali enga tipa, ki je bil na čiku s punco. Nič hudega. Če bi bili malo bolj zorganizirani, tile modeli ne bi prišli iz Brežic.
smile-1.gif

PS: klosharja se ne da tako lahko pretepsti in to folk tudi ve.
tongue-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
tongue-1.gif
Uau, čisto sem impresioniran. A sem lahko tvoj prijatelj? Vsaj na FB?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Torej, če bermeo med vrsticami, si jih spet fasal kot pred časom na železniški postaji v Ljubljani?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
beri tu

Jaz sem bil osebno priča temu pretepu. Brez veze. Pokavci so se spravljali na nedolžen folk. Jaz nisem nič posredoval, ker sem bil sam s kolegom in dvema puncama. Tako da so na koncu zownali cel lokal in so zunaj malo počokali enga tipa, ki je bil na čiku s punco. Nič hudega. Če bi bili malo bolj zorganizirani, tile modeli ne bi prišli iz Brežic.
smile-1.gif

tongue-1.gif

Za take imam jaz priročno airsoft pištolo v avtu, v momentu 6 komadov stoji ravno ko sulice pa že vsak svoj šop trave pipajo in mlejejjo v ustih
smile-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
beri tu

smile-1.gif

tongue-1.gif

Za take imam jaz priročno airsoft pištolo v avtu, v momentu 6 komadov stoji ravno ko sulice pa že vsak svoj šop trave pipajo in mlejejjo v ustih
smile-1.gif

Sej pri takih pokavcih bi res najbolj pomagalo, da bi jih naučil naša četica koraka, grem stavit, da bi naslednjič resno premislili, preden bi začeli težit.

stieber, ne vem od kod dobivaš take asociacije, mogoče imaš pa sam tako slabe izkušnje.
evil.gif
Mene ni še nihče nikoli pretepel, se pa v življenju človeku zgodi svašta in boljše da je nekaj fajterskih izkušenj kot pa da si čisti lolek. In jaz sem se naučil, da ni važno, koliko jih je, kakšni so, če pride do situacije in če ni druge rešitve, samo sipaj koliko lahko. V 95% jo boš odnesel s kakšno buško, verjetno pa še to ne.

Sicer pa so tej šmrkavci prišli z namenom srat v lokal. Že vsedli so se v polkrog in lajali na vsakega, ki jih je pogledal ali pa šel mimo:"kaj je? kaj gledaš?" Dobesedno tako. Pa meni je bilo od vsega tega najbolj grozno, da je bilo v lokalu tudi par lokalnih jeznoritežev, ki so se že dostikrat zgarbali, ampak tokrat niso naredili nič, samo flaše so držali in čakali (folk pač pozna lastnico in nočejo razbijati v njenem lokalu) ... V lastnem mestu se nismo mogli zorganizirat in sterat 5 komadov šmrkačev v 3pm. Tako da je na koncu fasal tip, ki ni bil nič kriv, nič dolžan, samo na napačnem mestu se je znašel ob napačnem času.
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zorganiziranost gor-dol, ste pa res težki fajterji, da pride par smrkavcev in dela sranje na vašem domačem terenu, vi pa gledate.

pimp

Pripravnik
30. jun 2011
761
0
16
49
Obišči stran
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
beri tu

smile-1.gif

tongue-1.gif

smile-1.gif

A ti pa policaj ne more kej srat če jo imaš v avtu?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma ja.
bonk.gif

Torej, če povzamemo: trije mladoletniki (!) iz neke seletine okol Krškega so uleteli v Brežice in naredili dar-mar, vas petsto tadomačih ste pa gledali proč oz. na uro (itak Roolex
hysterical-1.gif

Nisem vedel, da so posavski omladinci take pičkice in usraneti. Zaradi vas se sedaj Posavje imenuje Posravje.
evil.gif

Naslednji vikend pridem jaz dol težit, mogoče boste pa enega (že mal v letih) Gorenjca "gvautk" (kukr rečemo pri nas).
bonk.gif

Da vas ni sram! Tisti trije prestopniki bi danes morali ležati na urgenci in spraševati, če je kdo zapisal registrsko od tistega tovornjaka, ki jih je zgazil.
evil.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Nisem vedel, da so posavski omladinci take pičkice in usraneti. Zaradi vas se sedaj Posavje imenuje Posravje.
evil.gif

Naslednji vikend pridem jaz dol težit, mogoče boste pa enega (že mal v letih) Gorenjca "gvautk" (kukr rečemo pri nas).
bonk.gif

Pazi da ne naletiš na patriota
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pimp pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
beri tu

smile-1.gif

tongue-1.gif

smile-1.gif

A ti pa policaj ne more kej srat če jo imaš v avtu?

Zaenkrat še mi ni noben pod zic gledal.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ma ja.
bonk.gif

Torej, če povzamemo: trije mladoletniki (!) iz neke seletine okol Krškega so uleteli v Brežice in naredili dar-mar, vas petsto tadomačih ste pa gledali proč oz. na uro (itak Roolex
hysterical-1.gif

evil.gif

bonk.gif

Da vas ni sram! Tisti trije prestopniki bi danes morali ležati na urgenci in spraševati, če je kdo zapisal registrsko od tistega tovornjaka, ki jih je zgazil.
evil.gif

Hehe, alter fajterji.
smile-1.gif