zoohit kupon za 10%, če je kdo že registriran

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
jst registriran, pa še dober nasvet ti lahko dam okoli naročanja tam
wink-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Nasvet pa lahko vseeno poves, ne.
Jaz bi tudi rabil enega obstojecega upporabnika v prihodnosti.
Oz. ce bo kdo kaj narocal, bi nekaj dodal, ker hocejo vsaj 20 eur narocila.

kikica33

Zelenc'
7. sep 2016
1
0
1
Jaz bom tudi začela kupovati na zoohitu, pa če je kdo zainteresiran, naj mi piše na zs, da dam mail za povabilo
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Isto geslo jaz uporabljam tako za zoohit kot zooplus... Na nemški strani je včasih kaj ceneje ,oz večji izbor robe.Potem pač malo kalkuliraš kaj se splača skupaj s poštnino.

Po moje super trgovina z veliko izbiro ,dobrimi cenami ,akcijami, in hitro dostavo.
lp

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
Citat:

Kar se tiče nasvetov je pa takole. Zoohit ima več spletnih strani (zoohit.si, zoohit.de, zoohit.cz, zoohit.co.uk ...), roba pa je vedno odposlana iz centralnega skladišča v Nemčiji. Razlika je torej samo v spletni strani in v ceniku. Cenik je praviloma isti za celo EU. Je pa en catch...menjalni tečaj. Najceneje je, če naročiš preko češkega zoohita torej zoohit.cz. Menjalni tečaj in tudi cene na tisti strani gredo v tvojo korist, zdej če naročaš kaj večjega (sam naročim ponavadi za okoli 50-70eur) se že kar splača ker se kar nabere nekaj razlike.

Torej če povzamem, registriraš se normalno preko slovenskega zoohita, oddajo naročila pa oddaš preko češkega, ker je zate cenejši. Roba je v vsakem primeru odposlana iz skladišča v Nemčiji in jo dobiš v nekje treh dneh. Če še naročiš nad nekim zneskom je poštnina zastonj (ne vem koliko je ta znesek, mislim da okoli 40 eur).

Tko je meni razlozil

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
No tole po moje ni ravno nekaj za kar bi se splačalo telovaditi med državami...

Že tako na hitro pogledano je poštnina na češki strani cca 8 evrov na slovenski pa 4 ...

Jaz sem na nemški strani kar dosti nabavil , in že dolgo časa ...še teh strani po državah ni bilo.

Tudi sedaj je včasih na nemški strani možno kaj malega pridobiti z ceno hrane , vendar moraš računati na 4 evre višjo poštnino..

Tako da trenutno vsaj po moje zmaga slovenska stran zoohit.si plus zakup letnega popusta.

Moje mišljenje.

Lp