Zoki, daj srbima

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
v nedeljo sem opazil grafit na vrhniki na hoferju - se vidi z AC....

"zoki, da srbima".... nič mi ni bilo jasno, kaj hočejo povedat s tem? da naj zoki da hofer srbom, al kaj?? sm mislu, da so hotel še kej dopisat, pa jih je kdo zmotil....

pol pa vidim, da so se tud po ljubljani pojavili taki grafiti.... in to z dopolnilnim tekstom....

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=165514

http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=18299

pa na rondoju na letališki ga je tud opaziti... sicer ni cel... ampak pomoje od istih avtorjev...

o čem se to gre?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jap... nimaš kej. Jest tud mislim, da bi mogl grafitarji bolj jasno pisat namen sporočil, pa bilo dost več učinka. nismo vsi taki biseri - kot ti recimo.

aja, pa dej, meni nevednežu, razloži foro, če veš zakaj se gre? lahko tud narišeš, da bom lažje razumel...

Marlboro

Pripravnik
18. apr 2012
83
0
6
Kje so se odpirali merkatorji? Kam je odtekal kapital in kje se je pufal? Saj bo... malo poveži

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
zakaj ubit?
ne pokapiram.
pa zakaj zoki?
tega pa še manj.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Zakaj srbi? Zato ker so znani kot poklicni morilci (pa s tem ne mislim da je vsak srb poklicni morilec, le da so praktično vsak profesionalno izveden umor na področju jugoslavije z zadnjih dvajsetih letih izvedli oni)
.
Zakaj Zoki? Zato ker bi potem on prišel na oblast in bi vse poštimal in ne bi bili potrebni nobeni varčevalni ukrepi in še plače bi se vsem dvignile.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja in to bi bilo tak težko bolj razumljivo napisat? Verjetno si en izmed redkih ki ve, v čem je fora grafita. Jaz sem samo mislil na to, da slovnično nič ne paše skupaj
tongue-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
aha.... potem bi bilo dost bl jasno, če bi napisali

Zoki, daj srbima da zrihtajo!