Zoga namesto stola

Kiri

Pripravnik
15. avg 2007
498
0
16
40
Murska Sobota
Obišči stran
Pozdravljeni

Ker dnevno prezivim kar nekaj casa za racunalnikom na na videz udobnem stolu, ki pa je dalec od tega, sem se odlocil, da bo potrebno menjati stol za nekaj manj hrbtu skodljivega. Najprej so mi v oci padli stolci SpinaliS, ampak imam trenutno v nacrtu kar nekaj drugih investicij in ne bi ravno dajal za stol 500+ EUR. Sem pa prebral, da ti stoli vbistvu simulirajo sedenje na zogi. Odpravil sem se v lokalni Hervis in kupil zogo za 13 EUR. Sedaj jo uporabljam ze en dan in obcutek je....zanimiv, hecen in obenem tudi prijeten. Seveda me po dveh ali vec urah sedenja zacenja boleti hrbet. Baje naj bi to bilo zaradi nenavajenosti. Po kaksnem tednu se baje zadeve cisto navadis in lahko brez tezav sedis na zogi tudi po cel dan.
Se kdo prakticira to? Ali pa je tu kdo, ki ima Spinalis stol?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Sem pred časom spraševal tu gor ravno o tem, ker me je nekaj križ j*bal
No in sem si umislil žogo, na njej presedim cca 3-4 ure dnevno, potem pa nazaj na stol.
Ja, meni je všeč, v bistvu te sili v pravilno držo.

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Jaz imam v službi Spinalisa in je super, ko se ga navadiš.
Žoga je kar OK, samo mene moti, ker se ne morem naslonit. Tako, da doma kombiniram, malo žoga, malo stol.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma zato, ker zadeva "ne diha" - guma in se ti, po nekaj urah hlače na rit zalepijo
smile-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To mam jaz v pisarni, tako, da kar precej presedim za računalnikom, doma imam pa klasičen stol.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Še en uporabnik Spinaliass... na začetku katastrofa
smile-1.gif

Žoga me je pa nekako motila
smile-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tudi pri nas v pisarni imamo Spinalisa...ko se navadiš, sediš brez problema...na začetku te pa kar malo zanaša
smile-1.gif