Zobozdravnik v LJ

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kdo lahko priporoča kakega s koncesijo v LJ, pa da je čist(a) (rokavice, maska) in prijazen/prijazna, po možnosti da je parking kje blizu, pa da se ravno ne čaka en mesec za pregled? Zaželeno je da je nežen/nežna...
smirk-1.gif

Prosim če tudi telefon napišete.

Hvala

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.164
1.140
113
A mora met plave al zelene oči?

Na koncesijo je povsod vrsta. Če pa vrste ni, se vprašaj zakaj.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ene trem bi se pa res prepustil, od teh, ki jih tako ali drugace poznam. Reklame ne bom delal, je pa res da ne gre na koncesijo. Sem pa pred kratkim ugotovil, da najprej vsi flancajo kako jim je vazna kvaliteta, na koncu gredo pa h najcenejsemu. Na koncesijo jih je malo ok, ker ze logika pove, da ima taksno normo in basta. No morda so mladi koncesionarji na zacetku kariere se zagreti, zagretost pa z leti pri vecini krepko upade.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jebiga, ko ti zaračuna 50EUR za plombo in 50 za pregled + še enih 30 za injekcijo, pol te mine in greš na koncesijo. Res je da gre za lastno zdravje, ampak preveč je pa preveč.

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.658
3.937
113
Ljubljana
hmpg.net
Meni prosim reklamo, lahko na PM. Pa ne zanima me najcenejši. Ne sme se čakati (ker sem jaz voznik), ne sme boleti (ker gre za ženo) in mora biti natančen ([censored] ga take mamo)

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Jaz imam zobozdravnico, ki ni na koncesijo. Je res dobra in ne računa veliko. Do 70€ za plombo, 10€ za injekcijo, 20€ za vstavljanje zdravila, 70€ za polnitev (če pride do tega). Od 50 obiskov sem enkrat čakala, pa še to ne več kot 20 minut, zastonj parking je blizu in še v LJ je. Sicer pa je izredno nežna in potrpežljiva.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Jaz imam zobozdravnico, ki ni na koncesijo. Je res dobra in ne računa veliko. Do 70€ za plombo, 10€ za injekcijo, 20€ za vstavljanje zdravila, 70€ za polnitev (če pride do tega). Od 50 obiskov sem enkrat čakala, pa še to ne več kot 20 minut, zastonj parking je blizu in še v LJ je. Sicer pa je izredno nežna in potrpežljiva.

In mi naj vohamo o katerem zobarju je govora?