Zmenek v LJ..prosim pomagajte..

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Torej..punca mi je všeč...povabil sem jo na randi (seveda ne s temi besedami "vabljena si na randi")..takoj je bila za..

Randi bo v LJ, saj je LJ-čanka..

Povabil sem jo tako na izi, ne ona pocukrana varianta "greva na večerjo ob svečah", ker bi dobila sladkorno....Ne mara pocukrano, se mi zdi, da je navdušena, da bo na izi..Hočem se prepustiti dogodkom..Zamislil sem si, da jo peljem recimo na eno tortico..ker jih ma ful rada..v kakšno dobro slaščičarno...pa potem, če bo stvar vredu stekla na kakšno šetnjo, kam na samo...

Avto mam, prevoz ni problem...

Rabim ideje...Štajerc, pa LJ slabo poznam..

Šlaščičarna v centru? Zvezda?

Šetnja? Grad? Špica? Tivoli?...

Prosim dajte mi malo švinglcev he he...Nočem stvari furat na način "ti povej, kam bova šla"..

Nazadnje urejeno:

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
ko jo boš nahranil pa to jo lahko pripelješ k meni... bom že kako naprej...
smile-1.gif

šalo na stran...

tzaradi trnfesta je zdaj "in" trnovo, se kar nekaj dogaja, vzudšje je sproščeno, na trenutke celo preveč, hehe.

slaščičarna je na eiprovi, imajo nekaj malega tortic in kuuup dobrega sladoleda.

sux pub je tudi primeren, če je bolj alternativne sorte, odklopljenka, freaky girl,...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Špica, pa kej za spit s sabo. Jaz grem tudi ta vikend.

Čisto kul. Samo ne se usest preblizu kakšnih pijanih 18 letnikov.

Grad pa tivoli v temi ni ok. Razen, če se mislita poseksat na tem zmenku.

Sicer pa, če je ona ljubljančanka..., zakaj te ona kam ne pelje.
confused-1.gif
Enakopravnost my ass!

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Bo izpadlo, kot da je vse preveč splaniral, načrtoval..., da te štajerc povabi na grad v kino...
grin1.gif

Citat:
Ne mara pocukrano, se mi zdi, da je navdušena, da bo na izi

Petek, sobota, v ljubljani ni dolgčas. Če se ujameš z žensko, je lahko povsod super..., če se ne, ti pa še tako dobra lokacije ne pomaga.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Hvala za nasvete..

Najin zmenek se bo začel podnevi že, tako da sem imel sprehod v mislih tam okoli 6-7..takrat je zdaj svetlo..

Ni alternativka...normalna odrasla mlada ženska je..

Itak, zakaj ne bi malo iniciative tud njej pustil..lahko greva recimo bowlat..karkoli..Čimmanj bom načrtoval..

Upam, da bo dobro izpadlo...Ne mislim pa z njo seksat v avtu, ali celo parku..Če bo prišlo do tja..bova že šla nekam, kjer je udobneje..

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
V medvodah (cca 30 min vožnje vn iz LJ) maš Zbiljsko jezero.......pa majo tud sadne kupe itd...

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Ti se dobi z njo, pa ji povej po pravici, da ne poznaš Ljubljane. Sigurno bo imela kak predlog, pa boš tako tudi videl kaj jo zanima. Če se bosta pa ujela, pa ji reči naj ti razkaže malo kake lepe kotičke Ljubljane.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Namesto, da jo voziš po njeni rodni Ljubljani jo raje cukni do Bleda pa tam nardita eno šetnjo okrog jezera pol pa še ena sadna kupa in to je to
tongue-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tud Bled je zanimiva ideja..mogoče malo stereotipna..Zbiljsko jezero mi je bolj všeč..

Bom še videl, kaj bova, hvala za nasvete, nič nočem dost planirat, ko sem 100 % vse planiral, ni bilo pravega filinga na zmenkih, ker izostane spontanost..

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Na grad, ali pa trnfest v tivoliju je dobra razstava ob letu astronomije pa kaka pijača ob Ljubljanici

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Jaz sem vedno vsaki rekel, če je bila iz krajev, ki jih nisem dobro poznal, da naj sama predlaga kam naj greva. Bolj vedo, kje so skriti kotički.
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Tud Bled je zanimiva ideja..mogoče malo stereotipna..Zbiljsko jezero mi je bolj všeč..

Bom še videl, kaj bova, hvala za nasvete, nič nočem dost planirat, ko sem 100 % vse planiral, ni bilo pravega filinga na zmenkih, ker izostane spontanost..

To, da nočeš planirat si že parkrat napisal.

Yeah right.
aplauz.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tip še babe sploh ni videl, tako da bo verjetno polom na celi črti.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
tip še babe sploh ni videl, tako da bo verjetno polom na celi črti.

Od kod ti ideja, da je nisem videl????

To ni tista iz teme par tednov nazaj, temveč ena druga.

Nazadnje urejeno:

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ajde otroci, kdor je imel kaj za povedati, je povedal, dobil sem uporabne nasvete, hvala svetovalcem,v nadaljnem spemanju po temi ne vidim smisla. Naj moderator tole zaklene...