Pred kratkim sem ugotovil, da imamo v sloveniji nekakšno 'živalsko policijo'. Kot razumem zadevo, gre za nevladno in humanitarno organizacijo. Zmotilo pa me je naslednje - če je verjeti članku v enem od medijev baje sta se dva od teh 'policistov' odpeljala do domnevnega 'mučitelja' živali, pri tem pa naj bi imela celo nek uradni nalog (wtf???), ker sta potem baje ta 'mučitelj' in njegova kolega napadla 'živalske policiste'. sta 'policista' uporabila prisilna sredstva - solzilec...
Sedaj pa mi ni več nič jasno...ker za nekakšno 'parapolicijsko' strukturo, ki ima nekakšne uradne naloge, da ti vstopajo na tvojo posest ali stanovanje, imajo pa pravico uporabe prislinih sredstev??? Aja, tja sta pa šla z nekim starim 'službenim' polom, ki ima neko nalepko gor...
A kdo pozna te zadeve?
Pa še spletna stran te 'organizacije' Klik
Sedaj pa mi ni več nič jasno...ker za nekakšno 'parapolicijsko' strukturo, ki ima nekakšne uradne naloge, da ti vstopajo na tvojo posest ali stanovanje, imajo pa pravico uporabe prislinih sredstev??? Aja, tja sta pa šla z nekim starim 'službenim' polom, ki ima neko nalepko gor...
A kdo pozna te zadeve?
Pa še spletna stran te 'organizacije' Klik