ŽIVA MEJA

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Ali gre se komu na zivce, da se nemore normalno sprehajati po plocniku, ker je pac lastnik prelen ali kaj, da bi malo obrezal zivo mejo???

Na sliki sega ziva meja cez 3/4 plocnika, baje je bila komunala obvescena pa pravijo da nic nemorejo???
394809-SPM_A0008.jpg

Priponke

• 394809-SPM_A0008.jpg
    394809-SPM_A0008.jpg
    91,4 KB · Ogledi: 263

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Tudi mene zanima kdo je pristojen. V naši bližini ima nekdo živo mejo praktično NA CESTI.
jezen.gif

Visoka je ravno toliko, da ne vidiš čez, tam je desen ovinek in odcep za zavijanje levo. Če zavijaš levo, moraš vsakokrat zaviti NA BLEF.

peterm

Pripravnik
17. sep 2007
699
0
16
pri nas je imel sosed smrekce tkole nasajene..

čez noč jih je ene pet zginlo.. no zdej ne zavijamo več na blef.. hehe

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Za 50 eu pridm ob 2 ponoč z motorno kosilnco za žive meje hehehe, pa bo koj rešen, za dodatnih 10 eu ti še vzorce nardim notr...
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Točno tako. Če neka stvar zastira pogled na cesto in s tem povzroča potencjalno nevarnost, se obvesti pristoje službe. Se bodo oglasili pri lastniku in bo moral zadevo sanirat.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Zalij z nafto.
cool-1.gif

Lahko pa potem tudi prižgeš...
grims-1.gif
(čeprav ni treba)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Baje da se Boom Efekta več ne da kupiti kar tako, moraš imeti neka potrdila ali izpite ali kavjemkaj
confused-1.gif

Rajš tamala motorka pa 5 minut strahu
evil.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Za 50 eu pridm ob 2 ponoč z motorno kosilnco za žive meje hehehe, pa bo koj rešen, za dodatnih 10 eu ti še vzorce nardim notr...
evil.gif

Mah saj to bi moralo obcinsko redarstvo zrihtati, ne pa da se jaz ubadam z tem (v kakrsnemkoli smislu).

Samo na zivce mi gredo take stvari ker potem ljudje morajo hoditi po cesti po kateri vozijo avtobusi in podobno, se moras vedno ustavljati na cesti ali pa umikati kadar si pes.

Na sliki se vidi ograja do koder sega plocnik (tisti novi asfalt je ravno cez polovico polozen). Res precej ven gleda ta ziva meja. Ce se mene vprasa bi jo odrezal komplet pri zemlji.

LP

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tukaj lastnik nima kaj govoriti. Veje segajo na javno površino in tam nimajo kaj iskati. Prvo opozorilo. Nič. Drugega opozorila ni. Uničenje te zelenjave s strani pooblaščenega izvajalca, račun lastniku zemljišča, če ne plača pa izterjava.
Seveda pa se pri nas zagotovo najde milijon pravic lastnika žive meje in pozablja na pravice uporabnikov javnega prostora, da o ogrožanju prometne varnosti sploh ne pišem.
Mater, včasih res pogrešam diktaturo.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Točno tak. Se na sliki lepo vidi: bedak je poflancal to zelenjavo na rob pločnika
bonk.gif
- itq da poj pol raste na pločnik... Problem je samo, da se komunali ne da s papirologijo ubadat...
tuki bi rabil enega tistega, ko avtocesto striže, da bi mimo pripeljal, stegnil tisto roko s kosilnico...wroooooooom, pa bi bla lepa ravna črta
hysterical-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Pravni red je po svoje zagotovljen tudi v diktaturi. Pri nas bi verjetno v sekanje žive meje moralo poseči ustavno sodišče, v diktaturi pa prvi pripravnik za mestnega redarja. Če bi se lastnik pi.z.dil pa bi prišel vajenec za policista in ga pošteno namlatil. Kaj si pa druzga zasluži, če ne spoštuje reda in oblasti.
Rezultat: v diktaturi takšnih živih meja ne bi bilo. V SLO demokraciji in deželi ljubiteljev človekovih pravic in osebnih podatkov pa lahko verjetno sredi ceste postavim pivski šank in poslujem.