zimske gume za v klance 195 65 15

stop

Majstr
5. sep 2007
3.203
397
83
Las Vegas
Iščem nekaj za brezkompromisno lezenje v klanec, ostale karakteristike lahko tudi slabše. Baje je sava eskimo tukaj top, kaj kupujete ostali "hribovci". Zdaj bi morale cene malo past, a ve kdo za kakšno v redu ponudbo lahko tudi samo 2gumi - kot praznjenje zalog.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Debica Frigo 2 ali nalite Rotal. Tudi kaksne stare Bridgestone LM 25, ce jih kje najdes. Sava pa Eskimo S2 ce se spomnis, podoben profil kot Trenta. S3 je ze kompromis. Potem so se Nokian Hakkapeliitta, Pirelli Ice&Snow (tudi stara zadeva) in nato jezevke. Pozabi vse smrekica profile (GY Ultragrip 7 in podobne). kar bo danes kar problem saj je ponudba pravih zimskih gum v nasih krajih zelo omejena.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
S3 in Debica, Rotala ne poznam , že nekaj let vozim samo Sava S3, vsako leto nov komplet

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Najbrz bo res treba gledat gumo s cim vec lukenj med profilom(cim bolj terenski profil). A ti je prejsni vikend dal mislit?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Pozabi vse smrekica profile (GY Ultragrip 7 in podobne). .

Drži!
cry12bpy.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Preverjeno so Rotal odlične za na teren-sneg, za na cesto pa sploh ne, ker so preveč trde in ni pravega gripa v dežju in na ledu..

off Poleti Bridgestone, pozimi Michelin.Tak mi je blo rečeno, ker sta omenjeni znamki še po nekaj letih dovolj mehki.Pirelli, continental itd.. vse postane trdo. Sploh pa jaz, ko delam samo 10k na leto - pametno je vzet mehke gume, da bojo 3. sezono še ok.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Preverjeno so Rotal odlične za na teren-sneg, za na cesto pa sploh ne, ker so preveč trde in ni pravega gripa v dežju in na ledu..

off Poleti Bridgestone, pozimi Michelin.Tak mi je blo rečeno, ker sta omenjeni znamki še po nekaj letih dovolj mehki.Pirelli, continental itd.. vse postane trdo. Sploh pa jaz, ko delam samo 10k na leto - pametno je vzet mehke gume, da bojo 3. sezono še ok.

Gume, ki bi bila enako dobra v vseh pogojih, pač ni. To je treba vzet v zakup. AT/MT profil rije povsod (sploh ob 4x4), je treba pa zato po cesti bolj po pameti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Po moje je napaka. Ne verjamem, da so turanzo delali že takrat. Verjetno je mišljeno 19 09, pa še to je na meji regularnega za prodajo. Morda je zato tako poceni.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.369
89
48
ne vidim problema, če se guma skladišči na hladnem in zaprtem prostoru več let, ker itak jo zje.be sol voda in sonce ter sprememba temperature, ko jo enkrat daš na avto