Bi se strinjala... čeprav bi RES dodala še neki.. današnja moda in kroji kavbojk so obupni. Res večina krojev je npr. zame ki sem škrat (160cm) total sfaljena, okostnjak pa tudi ravno nisem.. in moram prekleto pazit pri izbiri krojev.
Npr. ene par krojev je narejenih za ženske brez riti, drugi kroj je tak da imaš pas nekje pri riti in bogpomagaj, če se skloniš, tretji kroj ima žepe zadaj nekje spodaj pod ritjo ko jih imaš oblečene (s strani zgleda še kar, od zadaj zgleda zelo čudno), četrti kroj...
Hočem samo povedat, da je dobre kavbojke s super krojem ki naredi lepo postavo, prava tombola najt. Jaz sem nazadnje kupila ene noname v Domžalah v eni zakotni trgovini, stale so skoraj 90€ ampak so pa res ena a. Čim zavijem v kakšen Tally Weijl, New Yorker, H&M, Zara... se lahko samo obrnem in grem.
Torej punce, kje se dobijo normalne kavbojke (normalna višina pasu, normalno postavljeni žepi ki pridejo NA rit in ne POD rit) ker jaz jih za vso dobro voljo res ne najdem praktično nikjer... raje kupim krilo do kolen potem, ker mi bolj sede kot pa kakšne XY čudne kavbojke.
Kar se tiče pa prehrane in športa; vsak ve zase, naj se vsak briga zase in dela kot mu paše. Če nekomu paše samo jest 10x na dan čipske, nekomu pa paše vsak dan 3ure bit na fitnesu,.. njegova stvar. Jaz tistim, ki jamrajo kako so debeli in da morjo shujšat, samo še hladnokrvno rečem; Ja pol pa nehaj jamrat in raje kej naredi zase, ane?? Večina takih si išče samo opravičilo, da so "itak v redu".. pol pa vidijo kakšno hudo bejbo s postavo da dol padeš, začnejo pa jamrat kok morjo shujšat...