Ženske, zamenjajte kavbojke, grdo rit delajo!!!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Že dalj časa opažam, da so zadnje čase očitno moderni zelo čudni modeli oziroma kroji kavbojk, v katerih ženske zadnjice zgledajo zelo čudno, celo grdo. Kakih 10, 15 let nazaj so ženske riti v kavbojkah (govorim seveda o vitkih puncah z lepo postavo, za nasedle kite ali pa anoreksijo mi je vseeno, kaj imajo na sebi, še najboljše bi bile burke...) zgledale ibr hot, danes pa zgleda obupno in spolno destimulativno. Zato zahtevam, ponavljam, zahtevam, od seksi 20- in do 30- letnic, da nosijo takšne kavbojke, da se mi ob pogledu na njihov zadek takoj dvigne raven testosterona.

Druga možnost pa je, da imajo ženske sedaj bistveno slabše riti kot nekoč...
frown-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Maš prav.

Tudi jaz opažam da si kure (oprostite ženske ampak ste res) na svojo rit nataknejo 3 številke premale kavbojke. Potem pa ti stisne rit in tudi razmeroma suhi ženski požene tistih par gramov špeha pri pasu ven. Rezultat je kakšen kolobarček nad pasom, rit pa stišnjena kot savinski želodec.

Druga zgodba so tudi tako imenovane "legice". Ne vem kdo si jih je izmisl, ker ko se propogne se vse gate ven vidijo. Pa ne da je to sexy, ampak v bistvu ni kaj nič okusno videt. Še posebej je burka ko si legice na sebe navleče kakšna malo bolj obilna.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Nekako imam občutek, da bo bolj tole zadnje. Včasih so bile punce (v povprečju) bolj ozke v pasu in malo širše v bokih in je bilo res
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
da imajo legice najrajši grde debele ženske mi tudi ni najbolj jasno.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Pred leti sva s frendom hodila po Celovcu in se zgražala o takšni situaciji o kateri pišeš. No, z razvojem in modernizacijo je situacija prišla tudi k nam. V Sarajevu npr. tega še ne vidiš.

Ženske so začele oblačiti vse kar je moderno, ne glede na to če zgleda dobro al ne. Kroji so za kozlat, ampak to nima veze. Druga stvar je pa kvaliteta prehrane in gibanja. Včasih je človek vsak dan kaj pametnega počel, in jedel boljšo hrano. Danes pa punce (no, vsi, pač govora je o puncah v tej temi) jejo šit, hujšajo in se redijo, en mesec dol drugi mesec gor, našopane so s hormoni, cigareti in alkoholom..idealen recept za dokaj suho punco brez jošk, brez riti in šlaufom okrog pasu..pa mal trebuščka..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Moti te, če se ženski vidi spodnje perilo, ko se prepogne?
confused-1.gif
wtf?

Mene motijo viseče hlače, ki zgledajo, kot da bi se ženske posrale v njih, razporek pa pri kolenih. Halo, ker [censored] jim je rekel, da to kul zgleda?
bonk.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Dajte kako sliko, da bomo vsi vedli o čem se gre....

tincelj

Pripravnik
1. okt 2008
430
0
16
obalca
dan danes je sploh problem dobiti ene normalne kavbojke, ki bi lepo stale. vsi kroji imajo nenormlano nizek pas, tako da ko se usedeš maš pol riti zunaj.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Tole se mi dopade... tudi če jo malo bolj "močno" naredi optično.
kavbojke.jpg

Tole je pa ista rit... tudi ok...
kavbojke2.jpg

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Mene motijo viseče hlače, ki zgledajo, kot da bi se ženske posrale v njih, razporek pa pri kolenih. Halo, ker [censored] jim je rekel, da to kul zgleda?
bonk.gif
A to misliš aladinke? Te so res bruh.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
je pa tudi res, da če je baba dobra ji vse paše, tudi če nič nima na sebi.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
ksz

Ja riti rastejo, dajte se sprijaznit, ne krivit "krojev". Če pogledaš že osnovo, vsi bi pičkice vabili na neke večerjice (kao finoče) a da bi se pa kdo zmenil za kak tenis pa bog ne daj... Potem pa je rezultat takšen kot je... Pa še jagodno Milnko kajne?
bonk.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Se strinjam s tabo. Je pa res, da tudi moški zgledajo veliko slabše kot včasih, tko da je to kar splošni trend.

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Bi se strinjala... čeprav bi RES dodala še neki.. današnja moda in kroji kavbojk so obupni. Res večina krojev je npr. zame ki sem škrat (160cm) total sfaljena, okostnjak pa tudi ravno nisem.. in moram prekleto pazit pri izbiri krojev.
Npr. ene par krojev je narejenih za ženske brez riti, drugi kroj je tak da imaš pas nekje pri riti in bogpomagaj, če se skloniš, tretji kroj ima žepe zadaj nekje spodaj pod ritjo ko jih imaš oblečene (s strani zgleda še kar, od zadaj zgleda zelo čudno), četrti kroj...

Hočem samo povedat, da je dobre kavbojke s super krojem ki naredi lepo postavo, prava tombola najt. Jaz sem nazadnje kupila ene noname v Domžalah v eni zakotni trgovini, stale so skoraj 90€ ampak so pa res ena a. Čim zavijem v kakšen Tally Weijl, New Yorker, H&M, Zara... se lahko samo obrnem in grem.

Torej punce, kje se dobijo normalne kavbojke (normalna višina pasu, normalno postavljeni žepi ki pridejo NA rit in ne POD rit) ker jaz jih za vso dobro voljo res ne najdem praktično nikjer... raje kupim krilo do kolen potem, ker mi bolj sede kot pa kakšne XY čudne kavbojke.

Kar se tiče pa prehrane in športa; vsak ve zase, naj se vsak briga zase in dela kot mu paše. Če nekomu paše samo jest 10x na dan čipske, nekomu pa paše vsak dan 3ure bit na fitnesu,.. njegova stvar. Jaz tistim, ki jamrajo kako so debeli in da morjo shujšat, samo še hladnokrvno rečem; Ja pol pa nehaj jamrat in raje kej naredi zase, ane?? Večina takih si išče samo opravičilo, da so "itak v redu".. pol pa vidijo kakšno hudo bejbo s postavo da dol padeš, začnejo pa jamrat kok morjo shujšat...