Ženske so vam všeč ekstremno mišičasti moški?

ženske, so vam všeč zelo mišičasti moški?

• Skupaj glasov
    55

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Torej, pripravljamo nek projekt. s katerim se bo zaprlo gobec vsem luzerskim hejterjem, res pa je, da končna odločitev o realizaciji še ni padla. Vseeno pa me zanima, kaj ženske menite o ekstremno mišičastih moških.
smile-1.gif

olympia2007_mro.jpg

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Čudoviti so.
In takle junak, ko ga ima v erekciji - takemu lulek izgleda kot žar klobasica. Kot da ima dolgega 8 cm, čeprav ga ima dolgega 16 cm.
Pri takih stegnih kot šunke, je mini tič (ki to sicer ni, ampak IZGLEDA) kolateralna škoda bildanja...

Torej? Eno, ali drugo. Nabildano truplo z mini klobasico, ali običajen dedec z otepačem, ki se ga da opaziti. Ki zgleda resno...

Nazadnje urejeno:

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ne poznam nobene ženkse, ki bi ji bil tako pretirano nabildan tip vsaj malo všeč. So kvečjemu vsem nagravžni.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Da hodiš na fitnes že vemo.

Da si tam všeč tipom, tudi.

Bi zdaj rad vedel, če bi bil lahko všeč tudi ženskam?
hysterical-1.gif

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Ne more imet moški obseg stegen 80 ali 90 cm. Oziroma lahko, ampak potem zase ne dobi hlač...
Ne more imet moški prsni obseg 140 ali 160 cm. Oziroma lahko, ampak potem zase ne dobi ne srajce, ne puloverja, ne suknjiča...

Pa še mnogo večja možnost je, da ga zadena krogla, kot 60-kilskega suhca...
Torej: odločno PROTI!

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Ne more imet moški obseg stegen 80 ali 90 cm. Oziroma lahko, ampak potem zase ne dobi hlač...
Ne more imet moški prsni obseg 140 ali 160 cm. Oziroma lahko, ampak potem zase ne dobi ne srajce, ne puloverja, ne suknjiča...

Pa še mnogo večja možnost je, da ga zadena krogla, kot 60-kilskega suhca...
Torej: odločno PROTI!

Imaš prav, saj zadnje čase leti precej krogel po zraku...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nesmiselna tema, žensk je itak na forumu samo za vzorec, tipi pa so itak fauš vsakemu, ki je boljši od njih.

To smaoprepričevanje enih, da imajo bilderji itak male, je prav zabavno.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Boljši od nas?
hysterical-1.gif
) mogoče, v nabreklem bicepsu - zagotovo, glede velikosti tiča - nimam pojma, mogoče se tudi kakšen najde. Ampak overall? Miško sem pa raje tak kot sem ala Mitch Buchannon kot pa tak napihnjenc in imam probleme, če jem juho. Že res, da imajo vsake oči svojega malarja ampak tako pretiravanje pač ni nek estetski presežek. Pretiravnaje v bilokatero smer pač ni dobor, pa naj bo to pri suhosti, debelosti ali pa mišični masti. Zagotov se pa najdejo tudi ženske, katere funkcionirajo na isti ravni kot tile junaki ampak procentualno pa mislim, da jih ni veliko.

Nazadnje urejeno:

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, le napiši svoje dosežke pri dviganju uteži, pa bomo potem pogledali, koliko dvigne kak tak bildič. Takole preko palca bi dejal, da je tvoj maksimalni dvig teža, s katero oni delajo serijo. Praviloma so zelo močni.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
To je čist too much in je vsaj meni osebno precej grdo in mi ni privlačno.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Ja sej se strinjam, zato je pa zraven smajli. Jaz nekih hudih dosežkov nimam, nisem bil nikoli neki bilder. Še na kuglah nisem neka žvav, ravno toliko, da se dobro počutim, če pa rabiš cifre pa povej
evil.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ma, če ne delaš z 90 kilskimi ročkami potiska s klopi, pol brezveze.
tongue-1.gif
Hotel sem povedati, da prepričanje nekaterih, da so bilderji napihnjenci brez prave moči, ne drži.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Valda da ne drži....velika trenutna moč, pač malo kondicije...kako pa bo dvignil 180 kg benča, če ne bo močan
grin1.gif

Za wc pa je baje res...
smile-1.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.467