Zeleni utrip

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
A je kdo tole že sprobal?
d055.gif

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
A je kdo tole že sprobal?
d055.gif
jest
redface-1.gif

do sedaj sem prihranil 10 smrek in 15 bukev .... toliko kolikor smo potrebovali za kurvajo čez zimo
uf-1.gif

če je pa kaj neumno je pa tole.....20 EUR za proggy, ki ga ima tako rekoč že vsak OS vključenga
stupid-1.gif

pa število privarčevanih dreves
uf-1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Mene ne prepričajo,boo
Ohranjevalnik imamo nastavljen skoraj vsi.

"Zeleni utrip uporablja napreden način izklopa računalnika, ki omogoča veliko hitrejši ponovni zagon in vzpostavitev predhodnega stanja. To pomeni, da lahko, ko se vrnete do računalnika, že po nekaj sekundah ponovno nadaljujete z delom natanko tam, kjer ste končali."

To je hibernate al kaj je že v win? lahko si ga sam nastaviš in je isto

in to je vse kar nudi...

Nazadnje urejeno:

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Manjša nevarnost požara

Naštejte mi 10 požarov, ki jih je povzročil normalen in stabilen računalnik

Tole pa je izgovor, zakaj je tale boljši od funkcij operacijskega sistema:

Citat:
V vaš operacijski sistem že vgrajeni mehanizmi za upravljanje z električno energijo so običajno preobčutljivi in neučinkoviti. Zeleni utrip pa svojo nalogo opravlja ne glede na stanje računalnika in operacijskega sistema, saj upošteva več parametrov za zaznavanje neuporabe računalnika.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
A ne bi bilo pametneje varčevati v nedeljo, ko skoraj v vsakem gospodinjstvu vlečeta vsaj dve prižgani plati na štedilniku vsaj 1 kW?
smile-1.gif

Skrb za požarno varnost je nična, če ga imaš doma in si zmeraj nekje v bližini. Mene tudi ni preveč skrbela požarna varnost, ampak odkar imam 50 km vstran vzpostavljen fileserver, ki je v najetem prostoru, mi pa marsikdaj ni vseeno, kaj vse se lahko zgodi. Saj če skuri komponento, se ne sekiram. Samo da ne pride do pravega požara.

Požarna varnost mora biti fizična (protipožarna izolacija), ne pa softverska. No, razen če ta zeleni utrip odklopi še kable iz vtičnice - potem so res zmagali.