ZDA City Navigator North America NT 2012.10

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva je izšla.

Vse "normalno" deluje.
screenshot520.jpg

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Se jo slučajno že da dobiti na kakšen pašniku?

Z JCV vred.

A imajo v severni Ameriki toliko manj cest ali zakaj je datoteka skoraj pol manjša od Evrope, ki je dejansko še precej manjša od severne Amerike?

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Se jo slučajno že da dobiti na kakšen pašniku?

Z JCV vred.

A imajo v severni Ameriki toliko manj cest ali zakaj je datoteka skoraj pol manjša od Evrope, ki je dejansko še precej manjša od severne Amerike?

Je vsepovsod na voljo. SA pač ni tako naseljena kot Evropa.

I

Izbrisan uporabnik #488

Mogoče nimaš lifetime, ampak si imel samo za 2011.40.

Nati80

Zelenc'
Živjo!
Sem nova tukaj in v svetu navigacije..Avgusta odpotujem v ZDA in imam Garmina Nuvi 255W (Adria route in City navigator Europe) in NuMaps lifetime, sedaj potrebujem le še karto Severne Amerike..

Malo brskam in cene so res različne..na Amazonu se dobi SD kartico za 50 Eur, Garmin Slovenija pa prodaja za 99 Eur, Garmin ZDA pa cca. 55 Eur.. sploh mi ni več nič jasno v čem je fora..mi zna kdo razložit, kako naj pridem (pač čim ceneje) do primerne navigacije?
Kaj pa kakšen download..so te zadeve preverjene?
smile-1.gif

Pa še eno info v zvezi z lifetime..najprej morem kupit karto npr. S Amerike, da jo lahko kasneje z lifetime posodabljam? Al kako?
smile-1.gif

Hvala! vse info bom vzela na znanje in se sproti učila
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako kot vse ostalo, se da tudi to karto "nabaviti" tam, kjer je vse ostalo
smile-1.gif

Zadeva v vsakem primeru deluje enako, preverjeno.

jriznar

Pripravnik
2. jun 2008
146
2
18
Ptuj
zakaj bi kupoval kartico Lifetime za ZDA ko pa jo rabiš mogoče samo enkrat na 10 let,
na pašniku se dobi vse to in še več zastonj pa vseeno dela kot kupljena.............

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ali ni izšla že CN North America NT 2012.20? Smiselno je naložiti najnovejšo verzijo, če že greš na pot v tuje kraje.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
City Navigator South America NT 2012.20 ? Ali je to isto ? Na my garmin še zmeraj ponudi ,City Navigator North America NT 2012.10

Nazadnje urejeno: