Zažgana trava, kjer pes opravi potrebo

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Bohdej...

Domači pes lula/ščije/piša na domačem vrtu in to že nekaj let in tudi trava je vsa leta ista. Ampak letos se pa trava tam "požge". In seveda pes ne lula/ščije/piša več tam, ampak si postreže na novem delu, kjer je trava lepo zelena...
hysterical-1.gif

Bi kdo znal razložiti?
confused-1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Bohdej...

Domači pes lula/ščije/piša na domačem vrtu in to že nekaj let in tudi trava je vsa leta ista. Ampak letos se pa trava tam "požge". In seveda pes ne lula/ščije/piša več tam, ampak si postreže na novem delu, kjer je trava lepo zelena...
hysterical-1.gif

Bi kdo znal razložiti?
confused-1.gif

Bohničneda...

Jaz sem imel podobne težave.
Odkar sem pred cca 9 leti nabavil psico je bila trava na mestu, kjer je lulala vedno odmrla. Je pa to vedno delala na istem mestu. Pa sem spraševal kolege in kolegice (sami pesjanarji, tudi veterinarji) in se jim to zdi čisto normalno. Pred dobrim letom dobil še eno psico - ista zgodba. Očitno je nekaj v PH-ju urina.

Potem pa konec leta zamenjam hrano in se šele sedaj zavem, da se to ne dogaja več
shocked-1.gif

Ne vem, če je kakšna povezava ali ne - sem pa pravkar skozi okno preveril travo.

Ni pa s psom, če se to dogaja nič narobe.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Evo, na hrano pa nisem pomislil, bi znalo biti to vzrok.
zmaga.gif

Ne vem, če bom probal s temi kamni, ampak bomo hrano lepo zamenjali nazaj, pa bomo videli... Če ne bo bolje, bom pa magari še s kamni poizkusil...