Zavorne gumice V brake

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Pa misliš da bom dobil kaj drugega kot na ebayu? razen da bo cena x3. Oziroma povej mi kaj naj kupim v lokalni trgovini.
In ja želim neko povprečno gumico za povprečno ceno. Ne želim TOP, niti največjega krša. Ne hodim na dirke, ne bi pa rad stisnil pa da se mi "odlepi" ali kaj drugega.

HrabiaMol

Fizikalc
28. jul 2007
1.400
1
38
Imam dva para ritchey logic LP nerabljenih gumic za 12€ vse štiri. Če te zanima mi pošlji PM.

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Ne kupi Swisstop ( to je glih tolk dober nasvet kot nasvet da jih kupiš )
smile-1.gif

Z barvo pa označujejo različne mešanice - v straih časih, pred diski je npr. rdeči Ritchey bil za mokre in snežne vožnje ..
Neverjetno je kako snega na obroču zna hitro pobrati meso z gumice.
Pa različne mešanice so potrebne zaradi različnih obročev - keramika ali karbon terja drugačne)

Črno/rdeče (npr. Avid ali hmm pozabil znamko) ima npr dvojno mešanico. Vsekakor z gumicami od Avida, Ritchey in Shimana (M70 npr) ali Jagwire ne moreš zgrešiti.

Mogoče bi bilo dobro da zamenjaš obloge s takšnimi kjer pozneje menjaš samo gumico, čeveljček je pa stalno gor. Potem se pri menjavi ukvarjaš samo z nastavitvijo odmika pa tudi menjava je hitrejša.

brejn

Pripravnik
17. sep 2009
65
3
8
lublana
mislim, a malo pretiravate??? clovek potrebuje navadne gumice za treking kolo, katerekoli bo kupil bojo dobre za njegovo voznjo, saj vendar ne tekmuje v spustu...najboljse je da gres v kolesarsko trgovino in vzames kar ti bo priporocil prodajalec...

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
@brejn : ne vem kje vidiš pretiravanje - jagwire ali shimano imata povsem normalne cene - vsak prodajalec bo pa probal uturiti swisstop.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik brejn pravi:
mislim, a malo pretiravate??? clovek potrebuje navadne gumice za treking kolo, katerekoli bo kupil bojo dobre za njegovo voznjo, saj vendar ne tekmuje v spustu...najboljse je da gres v kolesarsko trgovino in vzames kar ti bo priporocil prodajalec...

kdaj so v spustu nazadnje furali z v-brake 1990?? mogoče še prej??

tud če je nedeljski treker naj kupi mal bolš ko pa take ko mu jih bo skurlo ob prvem dežu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
hudo, sicer pa včeraj so gumice od Hrabiamol dobro prestale test.
niti glihal nisem, čeprav sem rekel da nikoli ne kupim zadeve za enako ceno kot se jo oglašuje. Je pa res da je na bolhi bila višja cena
wink-1.gif
in da je bila tu že alter cena

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Ce is malo izposodim temo, kje kupujete zracnice? Da so poceni in uredu? Zdej is jih moram mal vec nabaviti... Rabim jih do konca tedna,tko da internet ne pride v postev,Lj-okolica