Zavese

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Za celo stanovanje moram kupiti zavese, najsirsi zastekljen prostor je cca 3m. Iscen nekaj bolj modernega, brez kakih "čipk" ipd. Namen je "da se od zunaj ne vidi vse not". Ne bi pa nekih temnih zaves.

Ne poznam nič o zavesah, zato odporam temo. Kaj paziti, kje kupiti da bo price/performance dober? Tnx.

Prostori: Dnevna, kuhinja, spalnica, otroska soba.

Nazadnje urejeno:

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Na ene parih oknih imamo od Ikeje panelne zavese "kvartal":

barilochehousecom-kvartal-curtain-3-ikea-sliding-door-curtain-panel-500-x-333.jpg

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
S kvartalom, enostavno združiš več tirnic. Jaz pokrivam največ 4m v enem kosu.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
BTW, ali se komu valja v predalu tak nosilček, sem namreč pozabil enega premalo nabaviti
uf-1.gif

shrani.si
[/URL][/img]

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Bi moral pogledati, ampak sem 75% prepričan, da imam še enega nekje v kleti. Lahko mi na ZS napišeš naslov in ti ga jutri pošljem for free, če ga najdem, ker ga jaz itak ne rabim.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Ymos, pojdi na letalisko, pred fmc, je ena stacuna. Poglej kaj imajo in cene. Potem se velana. Vse z namenom cen in nasvetov. Potem pa isces ponudnika. Poleg teh dveh je se en nekje na vrhniki, pozabil naslov, ime firme, ali pa. Kaj narejenega v bausranju, ali pa ikea itd itd

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Moderno je dandanes brez zaves. Za štart bi priporočal, da ste brez njih. V roku enega meseca ti bo gladko viselo dol kaj in koliko se vidi noter.

Imaš pa opcijo plisejev...estetstko simpatična a ne zasedajo dodatnega prostora (ker so montirani na okno).

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.777
221
63
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Moderno je dandanes brez zaves. Za štart bi priporočal, da ste brez njih. V roku enega meseca ti bo gladko viselo dol kaj in koliko se vidi noter.

Imaš pa opcijo plisejev...estetstko simpatična a ne zasedajo dodatnega prostora (ker so montirani na okno).

ali pa duo rolo, rimska zavesa, ... oboje montiras direkt pred okno med spalete, ...

https://www.restorationhardware.com/catalog/category/collections.jsp?categoryId=cat3870035

glej pod roman shade

guardy

Guru
3. avg 2007
8.487
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

hysterical-1.gif

No, tudi pri nas ni zaves, ker mi grejo že od malega na "organ"... Če bi rad kdo gledal kaj kuham, pa je dobrodošel. Če prinese pir mu še taler dam za zravn
grin1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Ježešmarija, kako se pa ti občasno spozabiš
shocked-1.gif

Za štirkanje so dandanašnji na voljo tudi druga, sodobnejša sredstva
tongue-1.gif