Ja, jaz delujem zgolj na podlagi kupljenih Triglavovih storno seznamov, katere mi predaja vir, ki ga ne smem imenovati
Pa če bi pljuval po vsem kar ni Generali, bi pljuval sebi v skledo... ampak saj ti to sigurno veš, samo ta trenutek ti je ušlo iz glave tako kot ti uhajajo bedarije izpod prstov na tipkovnico. Pa ko sva ravno pri pljuvanju, tudi čez Generali sem sposoben dobro pljuvati ampak ne tam, kjer si to ne zasluži. In njihov Paket Dom si tega sigurno ne. Pa lep večer v znamenju malikovanja Triglava še naprej
p.s. sploh ne vem zakaj ste sploh podpisali pogodbo z Generalijem, kaj nisi odgovornim prej razložil situcije ter sklenil pogodbe s Triglavom in tako prihranil čas, denar in živce? No, denarja ravno ne ampak ostalo pa po tvoje žiljonprocentno....no sej v bistvu me sploh ne zanima, je bil tole bolj kot ne samo pomislek....nevermind. Sej veš, me še malo mede, ker sem tako mal časa v temu poslu pa še ura je že bolj pozna.
p.p.s. Od sedaj naprej prosim piši v tem podforumu vsaj malo bolj uporabne poste glede na topic drugače ti jih bom začel brisati enega za drugim, ker res ne vem, če si kje sploh kadarkoli karkoli uporabnega zapisal, vsi so bolj kot ne posmehovanje vsemu kar ni Triglav ter takšno in drugačno spamanje, dobil sem tudi že opozorila nate od drugih uporabnikov foruma. Enkrat sem te že opozoril, tole je drugič, tretjega opozorila ne bo več.