Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zavarovalniški agent mi vsako leto zavaruje avto in hišo. Letos prav tako. Rad pa bi predčasno prekinil zavarovanje hiše, zaradi tehtnih razlogov. Ali to lahko naredim ali ne? Kako?
nebi rad več imel zavarovanja, čeprov se po polici preneha šele drugo leto maja meseca, vendar bi rad da se zavarovanje prej prekine. Agenta sem 2x poklical že in vedno mi reče, da pride danes, pa ga potem ni.
če te zastopnik ignorira pa pojdi na katero od poslovalnic in tam uredi zadevo. zavarovanje seveda lahko prekineš, če ima pa to še kakšne posledice pa ti mora pisati v pogojih oz. drobnem tisku.... mislim da bi ti že klic na zavarovalnico oz. katero izmed poslovalnic razjasnil marsikaj
Po eni strani zastopnika kar razumem. Maja sta sklenila zavarovanje, sedaj pa si on tak na lepem izmisli da ne bi imel več zavarovano. Koliko pa imaš letno premijo za hišo, da se ti sploh splača gnjaviti zastopnika zaradi predčasne prekinitve?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.