Zastopnik za Dodge - kje?

Yuri

Zelenc'
27. jul 2007
19
0
1
Celje - AM Mobil d.o.o. - Mariborska cesta 204
Ptuj - Dominko Center d.o.o. - Ob studenčici 4

Poklici, ce imajo kakega dodza na testno voznjo....

Nitro te zanima?

Nazadnje urejeno:

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Ne razumem ravno dobro, zakaj bi si kdorkoli sploh zelel voznjo z Dodgeom
wink-1.gif

Salo na stran... Ne vem s kje si doma, vendar imas prodajalca v Krombergu (Nova Gorica)
DODGE - KMAG d.d, Vinka Vodopivca 8 (Kromberk), Nova Gorica

Pa tudi fraj cesto brez kaksnih vecjih zastojev imas tam
wink-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Dodge je pred casom prevzel KMAG (KIA adira group). Zato tudi stalne reklame v Zurnalu.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kaj šimfate čez dodge. Notranjost zgleda plastična in slabo izdelana, samo ko se 1x pelješ spremeniš mnenje. Jaz sem imel 1 teden na preizkušnji model Journey. V primerjavi z Calibrom je dosti boljši. Kar zamerim modelu Journey je to, da ima švoh mašino, vsaj za mene. Za neko normalno vožnjo ima kar dobre pospeške in lego na cesti. Če bi se pri nas dal dobiti model 3.5L V6, bi si sigurno kupil tega Journeya.

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
KSZ in mi je šele sedaj prišlo na misel: ti bi imel po tistih vaših luknjastih kolovozih 21-ke gor
confused-1.gif
?
Če res razmišljaš v to smer, bi se jaz na tvojem mestu raje prej preselil nekam, kjer imajo vsaj približno ceste...

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Ne, ker ni kao delan za EU trg. Ker takih bedakov ki si hočejo imeti avte z takšnimi mašinami je bolj malo in jaz sem med njimi. Ameriške mašine so bile vedno bolj kvalitetne kot Evropske. Res da papajo malo več, ampak je*at ga. Do kakšnih 15 litrov normalne porabe še vse gre, ker sem tega že tak vajen.