Zaslužek z oglaševanjem ????

goldenman

Zelenc'
27. okt 2008
14
0
1
Obala
V kolikor si nekdo želi 3,6% mesečni donos za obdobje 24 mesecev. Ni forex.

Na vaš uspeh.
pozdrav.gif

edit: Tukaj dajem možnost, da se razpišeš o zaslužkih preko oglaševanja, teme forex pa prosim ne več smetit z raznimi oglasi. Če hočeš imeti napisan v svojih prispevkih tudi mail, prosim, da najprej malo več napišeš o tem kaj ponujaš.
lp
sevlje

Nazadnje uredil moderator:

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.222
1.726
113
40
Admini..js bi zlo rad vidu če ne bi ta forum postal neka oglasna deska.
Ali drugače...mislim da nas je tu večina ki nismo neki zakrknjeni momci in če se že nekdo spravi z največjem navdušenjem neke čudne ponudbe sem gor objavljat ga vabim da napiše nekaj stavkov o zadevi ki jo skriva pod plaščem da malo podiskutiramo, ne pa da se lepijo neki hotmaili itd...

Čeprav močno dvomim da se nekdo ki je iznajdu tisto magično finančno formulo bogastva ravno na ta forum oglasi in se gre samo za zeh, zeh dolgočasne pavlihe ki jih je nekdo napavlihal
tongue-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Kdo bi debatiral o dolgočasnih tehnikalijah, glavno da so donosi, a ne?

goldenman

Zelenc'
27. okt 2008
14
0
1
Obala
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Admini..js bi zlo rad vidu če ne bi ta forum postal neka oglasna deska.
Ali drugače...mislim da nas je tu večina ki nismo neki zakrknjeni momci in če se že nekdo spravi z največjem navdušenjem neke čudne ponudbe sem gor objavljat ga vabim da napiše nekaj stavkov o zadevi ki jo skriva pod plaščem da malo podiskutiramo, ne pa da se lepijo neki hotmaili itd...

Čeprav močno dvomim da se nekdo ki je iznajdu tisto magično finančno formulo bogastva ravno na ta forum oglasi in se gre samo za zeh, zeh dolgočasne pavlihe ki jih je nekdo napavlihal
tongue-1.gif

Spoštovani!

V kolikor bi mi blo v interesu, da izve vsa Slovenija..bi svojo ponudbo objavil na 24.ur.com, ker vem, da ljudje še vedno imajo dvome in ne verjamejo, da se vedno najde nekdo, ki lahko ponudi vedno nekaj bolšega zato sem podal svoj e-mail.
Tisti, ki so resni in vedo, da je potrebno kak korak narediti v to smer ne pa samo čakati, da dobijo vse na pladnju sem jim na razpolago.
Nisem iznajdu magične formule. Sem v pravih poslih z ljudmi z integriteto, ki vedo uporabljat orodje(internet) in imajo know how.
Zaključek : Pri vsakem poslu je več al manj drži tako: VEČ DAŠ, VEČ IMAŠ. Tudi pri tem poslu je potrebno kupit oglaševalski paket.
Iz tega naslova se potem mesečno dobi donos za 24 mesecev. Donosi so fiksni in realni.
Kdor je resen in si želi še več info. Ve kje me dobi.

Na vaš uspeh.
nahrung002.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik goldenman pravi:
Tudi pri tem poslu je potrebno kupit oglaševalski paket.
Iz tega naslova se potem mesečno dobi donos za 24 mesecev

Kupis oglasevalski paket in imas donos za 24 mesecev?

Ok...
smile-1.gif

lp