Zasebna sporočila

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Zasebna%20sporocila.jpg

V meniju za "hiter dostop" pogrešam link do poslanih sporočil. Bi se dalo postavko zasebna sporočila razširiti v prejeto / poslano / pošlji in ne samo zasebna sporočila / pošlji kot je sedaj.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne vidim razloga za podvajanje - vsa sporočila (poslana in prejeta) so že v "mojem forumu".

Namen linka "zasebno sporočilo", je priti do aktualnih prejetih sporočil.
Poslana so samo arhiv, za to je pa po mojem mnenju dovolj poskrbljeno že v okviru mojega foruma.

Že zdaj je dovolj klikanja, da do česa prideš.
Dodatni podmeniji bodo to samo podaljševali.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.013
10.757
113
kod Džej-Zija
Potem si pa v seznamu prejetih sporočil in če hočeš pogledat svoja poslana sporočila, moraš nekam drugam, pa spet nazaj. Tu je res predolga pot.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.013
10.757
113
kod Džej-Zija
Gledam eno staro prejeto sporočilo. Hočem preverit, kaj sem odgovoril, moram kliknit na moj forum, poslana sporočila, pa poiskat sporočilo. Potem hočem pogledat, kaj je bil odgovor na moj odgovor, grem lahko na zasebna sporočila pa tam poiščem in če hočem poiskat svoj odgovor na odgovor na odgovor, moram že spet naredit celo proceduro z mojim forumom.

A ne bi bilo lažje, če bi bilo vse po zasebna sporočila? Precej manj klikanja.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Exactly. Aktualna sporočila so itak na desni strani z rdečo... do poslanih sporočil je pa precej dolga pot.

Sicer bi pa itak bil boljši threaded način (ala Gmail in Facebook) kot tole.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ne.

Dva razloga:
a) Ker bi to pomenilo n dodatnega klikanja pri dostopanju do aktualnih sporočil v zameno za olajšanje pri klikanju nekih arhivskih sporočil, ki jih rabiš na vsake kvatre.
b) Ker je tvoja prošnja že uresničena znotraj linka "moj forum". Tam so opcije "prejeto" in "poslano". Če to želiš, pač do ZS vedno dostopaj tam in je stvar rešena.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Morda se nisem prav izrazil... jaz bi samo en dodaten link, ki te pripelje do poslanih sporočil. Ostalo ostane isto, oziroma se gumb "zasebna sporočila" preimenuje v "prejeto", kar dejansko ta gumb tudi pomeni.