zaščita za zadnji sedež

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

Enkrat je bilo tu gor (če se ne motim).

Dobijo se baje neke zaščitne podloge za zadnji sedež, katero bi dal pod 2 otroška sedeža.

Ima kdo kako informacijo, kje se da to dobiti?

Hvala in Lp

Master_of_Disaster

Pripravnik
20. okt 2008
321
22
18
Za nove Romer-je III skupine obstajajo namenske podloge, ki pa imajo konkretno ceno. Videl sem jih v Babycentru BTC. Saj v načelu bi morala biti OK tudi kakšna odeja
confused-1.gif

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
KSZ...
A mi lahko nekdo razloži, čemu to prazaprav služi. V avtu imam dva sedežka in itak vsa svinjarija ostane v njih. Zakaj bi potem dajal pod sedež še neko podlogo?

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
škoda denarja. ko bodo deca tako velika, da ne bodo več potrebovala posebnih sedežev, bo avto itak že v takem stanju, da bo za na odpad
evil.gif
( razen če si popoln fašist do dece )

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik brgo pravi:
pri meni isofix vodila sedež čisto pomečkajo oz. stlačijo

Jaz imam vpetje le z varnostnim pasom.

Sicer pa je zaščita bolj primerna za sprednje naslonjalo, ker bingljec s čeveljci pomaže. Taka prozorna plastika se dobi, je kar efikasno.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
ja, res je lepo, da maš v avtu za 10 ali 20 jurjev. če ne še več, na zicih, po možnosti usnjenih, neke folje gor za 5 evrov. super zgleda. pa nisem kupil avta, da ga bomo gledali, pa da bo lep in čist ... pač otroci vserjejo stvari, kaj se boš zdaj sikiral ...

I

Izbrisan uporabnik #488

Ni usnjenih sedežev, folja je pa samo z zadnje strani sedeža.

Super zgleda v kombinaciji s sedežem a ne?

Že sedež dovolj kazi lepoto vozila...

Otroci umažejo, če jim to dovoliš.

Se vozita od moje nečakinji tu pa tam v avtu. Enkrat mi ga je ena umazala z blatom, dan prej sem počistil v nulo. Za nagrado je čistila avta in sedaj je mir.

Če umaže, pač počisti.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Vsem:

hvala za info in mnenja.

Z moje strani, nov avto, ampak ni ravno to to. Dejansko je bila samo nekakšna podloga, ne prevleka, da če že kaj pade otroku iz rok, to ostane ne podlogi, ne pa na sedežih. Potem vzameš ven, streseš in posesaš in opereš, pa gremo dalje. Sedežev ne mislim ravno na par mesecev kemično čistiti.

Sicer pa ja, v osnovi v avtu ne jemo, je red pri tem.

Lp,

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Zaščita za voznikov in sovoznikov sedež pride precej prav (da ti otroci vse ne posvinjajo z blatnimi čevlji), v avtih kjer imam blago nimam posebne podloge, v avtu z usnjem pa imam pod isofix sedežem brisačo.
cool-1.gif

...sicer pa enkrat tedensko posesam vse avte, kljub temu da se tudi pri nas ravno ne je med vožnjo se nekaj vseeno nabere.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.260
1.894
113
Čemu pa to rabiš? Ko boš prodajal avto bojo važni samo kilometri in letnik.

Škoda vsakega centa. Naj deca bruhajo po stolih
cheer.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ker imam mal večjega psa, ki zasede cel prtljažnik, sem bil prisiljen prtljago prevažat na zadnjih sedežih.
Nabavil sem to http://www.zoohit.si/shop/psi/pasji_zaboji_in_potovanje/avto_podloge_prekrivala/v_enem_kosu/246090
res je mal dražja, vendar vredna denarja, ker je narejena kvalitetno. Ta moja ima še luknje za varnostne pase. pa stranske stranice se dajo z zadrgo odstranit. Men ni žal niti centa za njo, ker se mi res dobro obnese. tole kr s šlaufom al pa wapotom operem in posušim na soncu in se ne sekiram, če kdaj kak flek ne bo šel stran;)

Teb bodo vrjetno prišle bolj prav kere druge http://www.zoohit.si/shop/psi/pasji_zaboji_in_potovanje/avto_podloge_prekrivala
luknje za isofix pa sai sam narediš;)

tony

Guru
23. jul 2007
9.663
1.482
113
Tele pasje prevleke za celoten zadnji zic se običajno da naročiti tudi na uradnih servisih po meri za avto... Cena pa zna biti malo zasoljena...
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.661
6.704
113
pri taščici
Na voznikov sedež zadaj sva obesila neko črno zaveso da otrok brca v njo. Sicer ga opominjava da se to ne dela, ampak dvoletnika malo težje. Ugotavljam pa da je 4 letnik že lepo umazal sedež s čevlji. Otroški sedež je cca 10 krajši, in potem na tisti stopnički lepo ”briše” čevlje in tega niti ne veš.