Tudi mi smo prakticirali po vrhu omaric z listi koledarjev. Mama še na policah (ima zlepljeno več listov da je cela dolžina police)...no mi napolicah ne dajemo ničesar, ker je meni en malček češko. Je pa tako s tami zadevami (vsaj jaz se poskušam držat tega)..zadeve kupujemo zato da jih uporabljamo, torej kupiš, postaviš in uporabljaš. Nima smisla gledat na vsako pikico, praskico, poškodbo ker potem si suženj samega sebe...in tudi če pogledaš čez leta...kaj ti koristi npr. dobro ohranjena polica v kuhinji čez 20 let ali slabše ohranjena? V obeh primerih nič, ker bo vsak, ki bo pogeldal celo kuhinjo rekel...ÐIZS tole je pa vse za ven
... (ker bo enostavno zadeva povsem zastarela za tisti čas).
Podobno kot pri avtih...kupijo nov avto, potem pa dajo neke cenene prevleke čez sedeže....vseh 10 let švicajo na tisti umetni substanci (zakaj že, za koga?) potem pa, ko prodajejo dajo zadevo stran...folk pa gleda samo koliko km ima, ali je bil razbit in koliko je rjav...okartajo tisetga jurja (!) za avto in ga odpeljejo....in kaj je potem drugač, da je ta kupec, ki si ga prvič in zadnjič v živlenju videl dobil bolj ohranjene sedeže!? Sam sebi nisi privoščil...
Tako da...kuhinja je nova. Uporabljaj jo.
Razmisli o vrhu omaric..ali boš vsake kvadre brisala tisti zlepljen prah par mm debel ali boš ensotavno zamenjala 'koledar'.