Zaščita lastnine

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Po neuspeli tatvini končal v kliničnem centru

Citat:
Prišlo je do prepira in pretepa, tat pa je začel mahati z nožem. Belorusa je porezal po roki in obrazu, kar mu je tovornjakar z visoko obrestno mero vrnil s pestmi.

Citat:
Prvega bodo policisti ovadili zaradi roparske tatvine, Belorusa pa zaradi povzročitve hude telesne poškodbe.

Bi mu moral skuhat še kavo ali kaj?
uf-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
sem se tudi jaz čudil. ampak neupravičeno.

1. a mu je prebral pravice
2. a ga je opozoril
3. a je uporabil strokovne prijeme., al je sam lamal

itd iutd..

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Po neuspeli tatvini končal v kliničnem centru

Citat:
Prišlo je do prepira in pretepa, tat pa je začel mahati z nožem. Belorusa je porezal po roki in obrazu, kar mu je tovornjakar z visoko obrestno mero vrnil s pestmi.

Citat:
Prvega bodo policisti ovadili zaradi roparske tatvine, Belorusa pa zaradi povzročitve hude telesne poškodbe.

Bi mu moral skuhat še kavo ali kaj?
uf-1.gif

ja, kamionar bi mogu vztrajat, da se je spotaknil in udaril ob rob prikolice...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
hudič je v podrobnostih, tokrat v tem stavku ''kar mu je tovornjakar z visoko obrestno mero vrnil s pestmi.''

Kolikor vem lahko napadalcu vrneš z enako mero kot je on tebi. Torej če te nekdo na pločniku porine in ga namlatiš nazaj, boš obsojen ti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sem se tudi jaz čudil. ampak neupravičeno.

1. a mu je prebral pravice
2. a ga je opozoril
3. a je uporabil strokovne prijeme., al je sam lamal

itd iutd..

Nekaj od tega že:

Citat:
Ujel ga je na makadamski cesti ob počivališču in zahteval torbico nazaj.

Sam vprašanje, kolk je šiptar razumel belorusa.
evil.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
hudič je v podrobnostih, tokrat v tem stavku ''kar mu je tovornjakar z visoko obrestno mero vrnil s pestmi.''

Kolikor vem lahko napadalcu vrneš z enako mero kot je on tebi. Torej če te nekdo na pločniku porine in ga namlatiš nazaj, boš obsojen ti.

Se pravi, bi mu moral kamionar groziti z nožem in ga okrasti? V zahojeni Ameriki, bi mu kamionar lahko naredil tretje oko in odkorakal.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Sredi noči, bi bilo čisto možno, da se je Čeh med tekom spotaknil in padel. Večkrat.
Belorus pa je zmeden, ker ga je ropar zbudil, mislil, da ga je pretepel.
17758-icon_confused.gif

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
In na koncu bo po dobri tradiciji naših varuhov človekovih pravic ropar iztožil od svoje (nesojene) beloruske žrtve še lepo odškodnino.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Belorus bi moral požreti ureznine, pezdeta pa naložiti nekam v tovornjak in ga odvreči čez kak most... prej pa za preventivo zlomiti vrat.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Glede na naše sodstvo, bo Belorusu še prekleto žal, da ga ni zaštihal oz. mu odtrgal betice! Je pa to dobra šola za druge.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Res je.....
Kolegu je kolega policaj priporočil naj vlomilec pade po štengah, če bo imel pa kuglo v glavi bo pa mal zoperno.....

13. jul 2011
2.677
626
113
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Sredi noči, bi bilo čisto možno, da se je Čeh med tekom spotaknil in padel. Večkrat.
Belorus pa je zmeden, ker ga je ropar zbudil, mislil, da ga je pretepel.
17758-icon_confused.gif

Čeh?????

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:

torej se mi splača Jureta Jankoviæa sprovocirat in ga malo udarit toliko, da me nalomi ko prasca, spotoma se še malo sam vržem po tleh in ga potem tožim za odškodnino, ker mi ni vrnil v enaki meri? Če pa me bo ustrelil bom pa s tem preskrbel svojo družino z lepo rento...hmmm dobra ideja
17758-icon_confused.gif

zakon pravosodje imamo!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.099
591
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
torej se mi splača Jureta Jankoviæa sprovocirat in ga malo udarit toliko, da me nalomi ko prasca, spotoma se še malo sam vržem po tleh in ga potem tožim za odškodnino, ker mi ni vrnil v enaki meri? Če pa me bo ustrelil bom pa s tem preskrbel svojo družino z lepo rento...hmmm dobra ideja
17758-icon_confused.gif
Saj uradno je verjetno revež (minimalc, avto in telefon na firmo, hiša od fotra). So pripravljeni za take primere.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.429
7.080
113
Tega, da nekoga "premlati kot psa" ne sme narediti niti policist, zakaj bi lahko to naredil "navaden" občan ?

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:

Se pravi, bi mu moral kamionar groziti z nožem in ga okrasti? V zahojeni Ameriki, bi mu kamionar lahko naredil tretje oko in odkorakal.

Kolikor vem, tudi ne, vsaj ne v vseh zveznih državah. Sem "slišal" (rekla kazala) za primere, ko je npr. vlomilec tožil lastnika stanovanja, ker se je pri vlomu porezal na razbito steklo. In tudi dobil. Živ absurd.
So pa seveda zvezne države, kjer lahko "tresspasserja" mirno ustreliš. Saj si že videl tisti znak - "Tresspassers will be shot. Survivors will be shot again."
grims-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tega, da nekoga "premlati kot psa" ne sme narediti niti policist, zakaj bi lahko to naredil "navaden" občan ?
Zato, da se obvaruje pred nadaljnimi napadi napadalca. Le ta ga je namreč napadel s smrtonosnim orožjem (nožem!), on pa ima vso pravico na tem svetu, da ubrani svoje življenje in telo na način, da prepreči napadalcu, da bi lahko ponovil smrtonosni napad nanj. Po domače rečeno, nagonu ga je k psa, da mu še na misel ni prišlo, da bi ga ugriznil.
10.gif

Po mojem skromnem mnenju si tak človek zasluži Častni red za zasluge lastnemu narodu in vsemu človeštvu, Visoko priznanje UN zaradi humanitarnih dejanj in medaljo za hrabrost
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
vrejtno ga je mlatil, ko je že bil na tleh... če reče da je bil v afektu mo ne bo hudega, samo ne vem če si lahko dovolj dobrega odvetnika privošči