Katasrofa , tudi jaz tako mislim, ravno so začeli ljudje uporabljati .....
Sicer pa mesec nazaj so zaprli prevzem na Rudniku.
Jih pa ne razumem , da niso odpravili velikih minusov npr :
- zelo zapleten 3d način plačil, meni dela le z Sparkase banke iz NLB ne, da bi vsaj dali jasna navodila kaj prositi banko, pa nič....,
da ne omenim, da kakega Paypala niso podpirali, pa bi lahko kot nekateri rekli ja Paypal je pa doplačilo 5 eur itd......
- slab nabor izdelkov, najbolj moteče pa je, da npr za 1 dan vnaprej nisi mogel naročiti kakih extra izdelkov ki v Leclercu so ....
- zelo zasedeni termini za prevzem, tako velikokrat ni šlo, da bi ob 11h naročil in ob 15.30 prevzel, so mi ponujali ob 17 h , kar me ni več zanimalo...
- Lahko bi imeli kake diskontne popuste bi gostinci nabavljali na večjo količino
-niso imeli klicnega centra bi vprašal za pomoč
-niso želeli nobene komunikacije z kupci npr. katere artikle bi ljudje še radi ...
Skratka, tisti, ki je vpeljeval projekt je bil verjetno bolj neizkušen.......
Ne nazadnje so pa najeli strašno bajto na Letališki, ko pridem tja nikoli ni bilo več, kot 3 ramp zasedenih od ene 15 ih, zakaj so tako megalomansko stavbo najeli, kjer stroški niso mali, seveda pa kljub temu da imajo 15 ramp si moral naročati za vsaj 5 ur naprej, da so zložili blago.
Skratka sam bi si sila želel da ostanejo, magari prevzem na Rudniku, ker sem tip, ki se mu ne ljubi po trgovini cijaziti ....