ZAPRTJE LECLERC DRIVEA

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
Danes sem dobil mail da se Leclerc drive zapira,..
Mogoče kdo ve kaj več?
lpDK

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Katasrofa , tudi jaz tako mislim, ravno so začeli ljudje uporabljati .....

Sicer pa mesec nazaj so zaprli prevzem na Rudniku.

Jih pa ne razumem , da niso odpravili velikih minusov npr :

- zelo zapleten 3d način plačil, meni dela le z Sparkase banke iz NLB ne, da bi vsaj dali jasna navodila kaj prositi banko, pa nič....,
da ne omenim, da kakega Paypala niso podpirali, pa bi lahko kot nekateri rekli ja Paypal je pa doplačilo 5 eur itd......
- slab nabor izdelkov, najbolj moteče pa je, da npr za 1 dan vnaprej nisi mogel naročiti kakih extra izdelkov ki v Leclercu so ....
- zelo zasedeni termini za prevzem, tako velikokrat ni šlo, da bi ob 11h naročil in ob 15.30 prevzel, so mi ponujali ob 17 h , kar me ni več zanimalo...
- Lahko bi imeli kake diskontne popuste bi gostinci nabavljali na večjo količino
-niso imeli klicnega centra bi vprašal za pomoč
-niso želeli nobene komunikacije z kupci npr. katere artikle bi ljudje še radi ...
Skratka, tisti, ki je vpeljeval projekt je bil verjetno bolj neizkušen.......

Ne nazadnje so pa najeli strašno bajto na Letališki, ko pridem tja nikoli ni bilo več, kot 3 ramp zasedenih od ene 15 ih, zakaj so tako megalomansko stavbo najeli, kjer stroški niso mali, seveda pa kljub temu da imajo 15 ramp si moral naročati za vsaj 5 ur naprej, da so zložili blago.

Skratka sam bi si sila želel da ostanejo, magari prevzem na Rudniku, ker sem tip, ki se mu ne ljubi po trgovini cijaziti ....

Nazadnje urejeno:

damjanko

Pripravnik
6. okt 2008
235
17
18
Meni je bil koncept top,..
- plačila brez problemov z EC in identifikacijsko kartico,.. vsaka banka ima svoj način in to ti mora povedat banka, ne Leclerc,..očitno bolj malo nakupuješ na spletu
- osnoven nabor izdelkov, ki jih redno kupujem je bil notri recimo v 90% kar mi zadošča
- koriščenje popustov urejeno
- klicnega centra ne rabim, ker mi je bilo vse jasno,.. reklamacije uredil na licu mesta
- koncept ki mi je top in kjer se vse druge zadeve skrijejo,..razni Merkatorji in kaj jaz vem kdo še ima tak način,..

Skrtka same pohvale,.. verjamem pa da jih je ustavila kakšna višja sila,.. ne zguba s prodajnim mestom ker prometa je bilo veliko,..
- problemov s prevzemom na Letališki nikoli,.. vedno prevzemal ob 16 ali 16.30,.. max 4 boxi zasedeni

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Škoda, zgleda hočjo na vsak način ljudi zgužvat v trgovine, da bo še tiste nekaj ljudi minilo kupovati.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Skoda.
Pa ceprav so imeoi smotano verifikacijo VE s generatorjem gesel in nisem mogle recimo z gsm nicesar kupiti ce nisem imel kartice pri sebi IN kalkulatorja.
Pa od kar so imeli v lj dva drajva sem se vedno lovil kje sem narocil prevzem. Ceprav potem sem sedaj ugootovil da so to celo nekam napisali v neko prilogo racuna oziroma potrditve narocila al kam ze. Ampak med samimi narociki pa tega nisem videl.
Da pa gres fizicno v lecelrca si pa takoj ob " uro" cajta....pa ceprav na bkagajni obicajno ni gneca.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Škoda, čeprav nisem bil niti enkrat. Postavili so ga na tako lokacijo, da če nisi res s tistega konca, ma ni šans da boš rinil na konec letališke. Isto ko da bi dali na konec brnčičeva. Štacuna mora bit sproti in na obljudeni lokaciji, ne pa "kr nekje".

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
A šit no, spet bo treba v štacuno hodit. Katastrofa.

Spodobilo bi se da se gre za tako katastrofo na cesto. Pred parlament. Ne morejo poštenemu človeku kar trgovine zapret.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Tu ni nič o zaprtju.
smile-1.gif

https://www.e-leclerc.si/leclerc-drive-dostava

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.763
6.750
113
pri taščici
Med mejle poglej
Gmail ti ga da v promocijo. Kar je se en fail.

Ajd reklamo ja, ampak tudi racun in ostalo ti vrze v promocijo...

Prezivel bom tudi brez, bom pa kak evro mani tam oustil najbrz

Nazadnje urejeno:

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Je pa zanimivo, hvalijo se na naslovni strani sedaj naročiš, čez 2 ure pa prevzameš ...... , mi nikoli ne rata pravi čas oddati naročila, tako probam danes ob 12.10 in prvi možen prevzem ob 17.30 h to je 5 ur in 20 minut ne pa dve uri .... ja seveda pol zaprem naročilo, ker čakal jih pa ne bom, pa če bi bilo 3 ure pa 30 min bi še šlo .....

Tako, da mi ni jasno, zgleda, da so polno zasedeni, pa zapirajo ???????????????

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Ne vem, kaj si naročil, ampak meni da prvi možen prevzem lepo čez dve uri.

Sicer pa škoda, da zapirajo, lahko bi vsaj dostavo na dom pustili.
Pri driveu mi ni blo ok le to, da je bil dokaj siromašen nabor izdelkov (so sprejemali sicer predloge, kaj naj dodajo), vsaj tisto iz kataloga bi morali več imeti in pa neživilske izdelke so več ali manj imeli le po en izdelek na zalogi
rolleyes-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
skoda, res. sicer vsakic ko sem bil je bilo bolj kot ne prazno, tako, da ne vem od kje ideja, da je ful laufalo. pa vedno manj produktov je bilo.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Manj profita za njih, če zapirajo in več za konkurence, ker sedaj se ne bom vozil na Rudnik, ampak šel v trgovino kam bližje.