Zaposlitev Obi in Lidl

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Če ni pravi podforum; naj me moderatorji brišejo
frown-1.gif

Ker imam občutek, da naše stanje v podjetju kjer trenutno delam ni ravno rožnato....sprašujem:
Vse ki ste ste bili zaposleni v Obiju me zanima pogoji, plača, delovne razmere. Če se držijo tistega kar obljubijo.
Isto me zanima za Lidl. Npr. poslovodja. Tle mam filing, da vedno neki menjajo
rolleyes-1.gif

Recimo da nasplošno za V. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pri lidlu je "problem", da je plača preveč "variabilna", ter da moraš delat velikooo več kot ti na začetku prikažejo. Si pa dobro pridobiš delovne navade
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Kolegica je v lidlu, ta poslovodja al kaj že pri hudiču, pač to ko reklamirajo na veliko, da dobiš Audi A3 itd,...
No audija je res dobla. Z 175k km. Plača je bol tak tak, pravi ga glede nato kolk dela premala. In mimogrede se kdo zdere na njo, čeprav
ona je "nekaj" tam,... Si že išče drugo službo,...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
V lidlu baje trgovke ne smejo normalno hodit, ampak hitro hodit. Je od moje bodoče svakinja tam...plača je ok.

V hoferju pa dela Zeko
smile-1.gif
kot namestnik poslovodje in tudi nadur ne plačajo, plača no ja....za 6. stopnjo premalo...poslovodja pa že ima malo več, vendar za vse odgovoarja in dobiva kontrole in mu trgajo, če kaj ni v redu....
Tile so bolj zajebani kot naši, vendar za deloholike je to prava služba
smile-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Pri moji kolegici je blo cisto isto, le da je njen A3 mel 195k km...placa na papirju ni slaba,ampak ko si preracunas v ure je pa res bol tak tak.
Jih pa je ze skenslala in sla drugam.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ma ja, vsi bi imeli 1500 neto za 8h/dan pa se to po moznosti za V. stopnjo.
cheer.gif

Pa sluzben avto z 200kkm je za v smeti. Ja mater, pa idi pes. Moj jih ima vec, pa ne najdem stvari, ki bi me motila. Ce avto dela, pa ce ni tvoj, kaj te koji [censored] briga. Audi A3, verjetno dizel bo pa ja naredil vec kot 200kkm. Sej ni Yugo.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
ti je znan podatek kolikšna je ta plača?

Hofer cca 800 neto...nadure niso plačane, tako da se lahko zgodi, da delaš do recimo 16. ure, pa greš ob 22. uri ven...
Če si odgovoren za nabavo (kar trgovci niso) in če se kaj pokvari, da preveč naročiš, se naredi zapisnik in lahko naj.....po nekaj takih primerih....na blagajnah se štejejo artikli, ki jih skener poskenira...

v lidlu pa nekaj podobnega, ampak mislim, da je plača za kakih 100 eur višja za isto delo.

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Kolega, ki je pred meseci pričel delati v LIDLU je dobesedno izginil z obličja zemlje.
grin1.gif

Po telefonu je pojamral da dela minimalno od 6h zjutraj do 18.00 včasih potegne tudi do 22h.
Baje so trije glavni v slovenski podružnici živali, ki bi svojega človeka utopili v žlici vode, samo da bi še bolj zlezli v rit Nemcu.
Naderejo ga za dobro jutro, pa še nekajkrat na dan, normalnega dialoga sploh ni. Malica je sendvič med hojo ali v avtu.
Plače z VII stopnjo ima sicer neto 1700 EUR + službenega Audija, vendar si išče drug šiht. Pravi da zadnja leta na njegovem delovnem mestu noben ni zdržal več kot 10 mesecev...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik halo pravi:
To že vse mam razen take plače pa avdija
evil.gif

hysterical-1.gif
lepa

Jst tko pravim, za probat je če se kdo tukaj vidi, nikol ne veš kako se razplete, če ne drugega če na kratki rok rabiš mal več zaslužit itd.,.. Jst zaenkrat mam raj manj (p. res mam ornk manj
hysterical-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
sem bil v lidlu. na razgovoru za poslovodjo. imam VII. stopnjo in štiri leta delovne dobe. po treh minutah pogovora sem vedel, da me tam ne bodo videli. tej so nori, res pričakujejo, da se boš raztrgal in ob tem še "čutil" s podjetjem. kapitalizem je ku.rba ...
če nimaš lajfa (družine, otrok ...) je morda še dobro za nekaj mesecev, ampak kaj več je pa po moje grob ...

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Kolikor vem, imajo v Lidlu za blagajno polovičen delovni čas (4 ure), plačo pa dobijo za polnega. je pa res, da morajo tiste 4 ure delati ko budale in se večkrat tudi zavlečejo. Vsaj tako je enkrat govorila soseda, ki dela v Lidlu

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ljudje bozji tako se danes dela v razviti evropi, od jutra do vecera ce hoces kaj met. Da si ob 2h ali ob 3h popoldne doma s sihta je preteklost razen ce ti je dovolj 500 EUR na mesec. Orenk zasluzka pa ni vec nikjer.

Nazadnje urejeno:

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ljudje bozji tako se danes dela v razviti evropi, od jutra do vecera ce hoces kaj met. Da si ob 2h ali ob 3h popoldne doma s sihta je preteklost razen ce ti je dovolj 500 EUR na mesec. Orenk zasluzka pa ni vec nikjer.

cheer.gif

jaja in potem jambrajo kako so nizke plače. imam sodelovca, ki dela dopoldne in popoldne in pride domov šele ob 11 in zjutraj že bit na delovnem mestu ob 7.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.029
113
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:

cheer.gif

jaja in potem jambrajo kako so nizke plače. imam sodelovca, ki dela dopoldne in popoldne in pride domov šele ob 11 in zjutraj že bit na delovnem mestu ob 7.

Sej to TI jamraš skoz.
stupid-1.gif