Zanimiva ideja za večerjo - LJ center

Brooks

Pripravnik
1. maj 2012
75
0
6
Pozdravljeni,

ima kdo kakšno zanimivo idejo za večerjo v centru lj oz. radiju do pet minut hoje izven?

Zaenkrat je v izboru kralj žara, dežela okusov, brazilska. Če nič od tega, bo pač standarden AS. Malce bi spremenil to standardno, vendar mi zaenkrat še ni kliknilo ob nobeni ideji. Je imel kdo nedavno kakšno dobro izkušnjo in bi jo predlagal ostalim?

Cenovni rang je 150 EUR za 2.

+ je možnost dobrih koktejlov, piva oz. da je odprto do 23h (danes, v torek).

Odpade joe penas, picerije/verace,...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Odsvetujem deželo okusov. Od odprtja, do včeraj, ko sem bil tam, so ratali malo boljša menza s katastrofalno postrežbo.

Kralj žara in Rodizio OK, ampak tut ni presežek, sploh pa nebi pustu tok denarja tam.

Najbrš se že ponavljam, glede na to, da si omenil 3, ki so "specializirane" za meso, bi predlagal Čompo na Trubarjevi.

Res, da nisem bil tam že dolgo, vendar, ko sem bil me ni pustilo ravnodušnega.

Edit: vidim, da si iskal za danes, tako da sem najbrš pozn... no, vseeno poročaj za kaj si se odločil in kako je bilo.

Nazadnje urejeno:

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
sato bento je zanic. to govorim samo zato da ne bo folk masovno navalil,ker je to trenutno nekaj najboljsega kar Lj trnenutno ima.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Definitivno Čompa na Trubarjevi, pozabi na 150€, jih ne moreš zapravit. Edino kar te bom moral razočarat, koktejlov tam najbrž ne boš pil, ne sodijo tja not. Mislim da je odprto do 2h zjutraj.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
čompa ima dobro hrano-koliko boš plačal pa tudi ne veš, ker je precej odvisno od trenutnega počutja lastnice (natakarice) ki ti na mizo nosi glih kar se sproti spomni... tako da za 2, s pijačo, niti ne bi bil presenečen če bi prišel tudi čez 150€

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Neumnost, tam sem bil vsaj 15x do zdaj in vedno sem dobil zgolj samo to kar sem naročil, včasih celo gratis kakšno predjed oz. je šefe poslal kakšno zadevo vnaprej da se ne čaka predolgo.

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
super zate. jaz sem imel tako izkusnjo in dva kolega tudi, zato mene v take gostilne vec ni,pa ceprav je hrana ok. rad placam samo to kar narocim in konzumiram,ne pa se nekaj zraven kar se nekomu zdi da bi mi moralo biti vsec. sem pac prevelik gorenc kar se tega tice...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Glej kaj ti naj rečem, če plačuješ kar nisi naročil je to pač tvoja težava, nesposobnost komunikacije. Edina takšna stvar se mi je zgodila v Lizboni da so mi nekaj na mizo prinesli pa sem mislil da je neka "welcome" zadeva in so mi jo na koncu opalili ampak dobro, tam si v tujini, oni kao nič angleško jaz ne portugalsko, vse kar je blo angleškega so bili ceniki. Ampak ok... tukaj pa smo vsi v Sloveniji, vsi znamo Slovensko in tudi ti in tvoji kolegi ste verjetno polnoletni in imate jezik? Lp