Zamenjava zavrovalnice

GMD

Zelenc'
18. jul 2011
20
0
1
Lep pozdrav.
Trenutno imam avtomobil zavarovan pri zavarovalnici adriatic. Ker pa imamo sedaj doma sklenjen Triglav paket in z tem en avtomobil pri Triglavu že zavarovan, tako da bi bil moj avtomobil zavarovan kot 2 vozilo, z tem pa bi imel tudi cenejše zavarovanje. Zato sem se odločil po poteku zavarovanja konec meseca prestopiti k Triglavu.
Ali kdo ve, ali moram pri Adriaticu karkoli odjaviti, ali se zavarovanje po poteku enoletnega obdobja avtomatično prekine.

Se zahvaljujem za odgovore in upam da sem dovolj jasno napisal vprašanje

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
Skleneš pri Triglavu, pa je
smile-1.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
S tem k boš združu 2 avto zavarovanja pr Triglavu, boš meu s tem samo 2% popusta, da ne boš mislu, da je neki ful
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Če še je hiša zavarovana potem je lahko to tudi do 17%. Vsaj jaz mam toliko

Ma teh 17% paketnega dobi pa cist vsak k se spomne
smile-1.gif

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.262
4.845
113
Citat:
Uporabnik GMD pravi:
Lep pozdrav.
Trenutno imam avtomobil zavarovan pri zavarovalnici adriatic. Ker pa imamo sedaj doma sklenjen Triglav paket in z tem en avtomobil pri Triglavu že zavarovan, tako da bi bil moj avtomobil zavarovan kot 2 vozilo, z tem pa bi imel tudi cenejše zavarovanje. Zato sem se odločil po poteku zavarovanja konec meseca prestopiti k Triglavu.
Ali kdo ve, ali moram pri Adriaticu karkoli odjaviti, ali se zavarovanje po poteku enoletnega obdobja avtomatično prekine.

Se zahvaljujem za odgovore in upam da sem dovolj jasno napisal vprašanje

Avtomobilska zavarovanja so običajno enoletna oz krajša če se usklajuje s tehničnim pregledom in nimaš nobenih obveznosti do obstoječe zavarovalice, preneseš na drugo in je to to...

Upam da ne "kupuješ" popustov, raje preveri ceno kakšno lahko dobiš, ne samo popustov gledat.

l.p.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
GMD, pri avtomobilski zavarovanjih je prehod iz ene zavarovalnice na drugo možen brez problemov.

V vseh primerih obdržiš bonus. Glede popustov je pa treba gledati koliko je cena nekega zavarovanja, kajti odstotek je npr. lahko velik, premija pa še vedno višja kot pri drugi zavarovalnici.
smile-1.gif