Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kot pove naslov teme sem zamenjal antivirusni program in zdaj kar naenkrat ne morem več odpreti Windows Media Playerja. Ker sem totalni [censored] kar se tiče računalnikov vas prosim za pomoč.
Kateri antivirus,ima vključen požarni zid,kakšno napako javi WMP,če jo sploh,probaj v varnem načinu pognati WM,probaj ugasniti oz. izbrisati antivirus,da bo za ziher,da je kriv,malo pobrskaj po nastavitvah AV.
Skratka napiši malo več podatkov,pa ni hudič,da ti ne bo gdo znav pomagat
Čisto možno je, da je kriv antivirus. Lani sem imel inštaliran Norton Suite, sem ga uninstaliral in mi polovica programov ni delala več, na net se nisem mogel povezat...
ja do tega pride zato ker nekateri programi potegnejo za sabo še ostale in pri uninstallu zbriše določene datoteke drugih programov, seveda če mu dovoliš!!!!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.