Kot pravi naslov, imam sedaj rolete (plastika), ki pa so z leti čedalje slabše. Na enem oknu (širina lamele cc 127) sem jih že kar nekaj ven pobral in spet bi bila potrebna ponovitev vaje. Poleg tega je na prvem členu, kjer se začne navijat na srednjem nosilcu rolete tudi počila lamela na pritrdišču in sedaj vse skupaj laufa na dveh točkah.
Da skratim, ne bi se več ukvarjal z to roleto, na misel pa mi je prišlo, da bi dal namesto tega žaluzije, da bi lahko prostor zasenčil, bi pa še vedno notri bila svetloba.
Na kaj je sploh potrebno bit pozoren, verjetno se trenutna vodila od rolet sname dol. Sedaj so nadokenske rolete, verjetno bi zgubil nekaj vidnega polja pri oknu.
Ima s tem že kdo izkušnje?
Da skratim, ne bi se več ukvarjal z to roleto, na misel pa mi je prišlo, da bi dal namesto tega žaluzije, da bi lahko prostor zasenčil, bi pa še vedno notri bila svetloba.
Na kaj je sploh potrebno bit pozoren, verjetno se trenutna vodila od rolet sname dol. Sedaj so nadokenske rolete, verjetno bi zgubil nekaj vidnega polja pri oknu.
Ima s tem že kdo izkušnje?