Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kupujem stanovanje v starem delu Kranja. Gre za staro meščansko stavbo, v kateri so na novo zgrajena stanovanja. Sedaj pa me zanima, ali za tovrstna stanovanja velja omenjeni zakon ali velja samo za novogradnje?
me bolj na splošno zanima - toliko da vem, kakšne so moje pravice in obveznosti. Tisti bloki mi ne sedejo... sem v centru dobil novo stanovanje v mansardi, nedokončano, tako da sam povem, kje bodo stene, vtičnice, kakšna bo kopalnica, parket,... In to mi je zelooo všeč
Le glej da bo adaptirano kot se zagre (se pravi da so od bajte ostale samo stene), zamenjana vsa inštalacija, tako elektro kot vodovodna, narejena dobra izolacija ipd., z materali kot se zagre....nategunov je ogromno in potem imaš probleme. Velik plus, če ne že nuja je to da mora biti etažna lastnina narejena.
Citat: Uporabnik roscha pravi:
Razmisli še okrog tega da boš "fasungo" pripeljal do doma, raztovoril potem pa boš moral "pri Čebelci" parkirat in nazaj domov peš.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.