ZAKLEP TIPKOVNICE

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Pozdravljeni pubeci !

Glejte imam en problem, oziroma oče ga ima.
Je namreč v bolnici in ker ni mogel spat ponoči, je klikal po telefonu in si je zaklenil tipkovnico.
Telefon je Nokia 3600 Slide.
Kakšna je varjanta, da odklene tipkovnico ?

Hvaležen bom pomoči. Hvala !

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
... skrajno levo tipko pritisne in skrajno desno čisto na vrhu, če je taka kot ostale Nokie.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja, prvo levo takoj za tem desno, bi se pa morala tipkovnica odkleniti ko bi telefon odprl, torej odkril tipkovnico.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Sem mu naročil, ampak mu ne gre. Je pritisnil LEVO, zraven še DESNO in držal nekaj časa, ampak brez uspeha.
confused-1.gif

Hvala maci ...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ne rabi držat, samo pritisk ene in druge, vendar dovolj hitro.

ko pritisne levo tipko ga telefon vpraša: "odklenem tipkovnico?" in stisne ok (ki je ponavadi desna tipka)

moral bi se odklenit ko telefon odpre. drugače ga že zaklenit ne mora.

naj še poskusi.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Pa se razumemo, da si je po pomoti zaklenil tipkovnico z CODO ?
Tudi ko ga odpre ga vpraša po CODI, ki pa je ne ve ....
confused-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
crazy1.gif
aja, no se mi je zdelo da mora bit nekaj narobe.
Tukaj pa ne znam pomagat, najbolje vprašati na servis za Nokio. Klik.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Hvala za trud ... sem poklical na servis in ni druge, kot da ga pošljem k njim, da ga resetirajo.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
kaj pa s kodo za hard reset??

Ne da se nič tipkat po tipkovnici, ker je zaklenjena. Če bi vedel kaj je za ene ptevilke tipkal itaq ne bi bil problem ... tako pa žal se ne spomni.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Sedaj mi ni cisto jasno... ali je zaklenjena tipkovnica ali je zaklenjen mobilnik? Ce je zaklenjen mobilnik (s kodo), potem je prizveta koda ponavadi 12345 ... in v tem primeru preko tipkovnice lahko vneses geslo za odklep
smile-1.gif
... Ce pa je zaklenjena tipkovnica, potem pa ne sprasuje za nikakrsno kodo... Slediti je ptorebno samo navodilom na ekranu ...

Tukaj je video, kako izgleda, ce je zaklenjena samo tipkovnica:

Tukaj pa, ce je poleg zaklenjene tipkovnice aktivno se zaklepanje mobilnka s kodo:

Zaklepanje se izklopi v meniju Meni >> Nastavitve >> Telefon >> Varn. zaklepanje tipk >>Izkljuceno/vkljuceno (za izklop ali vklop moras vpisati kodo, ki je pri vseh Nokiah privzeto nastavljena na 12345 ...

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Fora je v tem, da je sam vpisal kodo, ter jo potrdil pravi, sedaj se pa več ne spomni kaj za eno kodo je vpisal.
confused-1.gif

Hvala za trud.

cIboX

Zelenc'
25. jan 2010
3
0
1
Js mam pa problem z kodo na e72. Najprej sm vklopu zaklep tipkovnice z kodo 12345 in je blo use vredu pol sm pa hotu to izklopt pa mi ne rata. Kodo za zaklep lahko spremenim nemorm pa umaknt zaklepa z kodo. Javi mi da telefona ni mogoče odkleniti. Pa sm ugasnu ga reseteru pa nč ne prime:S Zdej se mi vedno zaklene z kodo...? Predlog ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za izklop varnostnega zaklepanja tipkovnice moras vpisati veljavno varnostno kodo... Torej, ce je ne bi spreminjal, bi ta bila 12345... ker pa si jo spreminjal, pa moras vpisati to spremenjeno kodo... Pri spreminjanju si moral vpuisat 1x staro kodo (torej 12345) in 2x novo kodo ... Torej je zelo malo moznosti, da bi to storil pomotoma... Ce varnostne kode ne ves, bo treba z mobilnikom na servis ...

cIboX

Zelenc'
25. jan 2010
3
0
1
Ja, js sm kodo spremenu na 11111 pa je deloval tk k more zaklep odklep. Pol sm jo zrd lastne varnosti spremenu nazaj na 12345 to nmorš falit kot si rekel. Mene samo muči to ker te kode ne morem izklopt. Če izberem brez ali pa če v minutah za zaklep vpišem 0 in potrdim mi napiše telefona ni mogoče odkleniti. Vseeno hvala.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pri neSymbian mobilnikih se varnostno kodo izklopi v meniju Meni >> Nastavitve >> Telefon >> Varn. zaklepanje tipk >> Izkljuceno... potem pa te vprasa za varnostno kodo in zadeva je potem izkljucena...