Zakaj ma to še zmer tako ceno ?

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4372829&show=1

Čist tko me zanima..a to sploh gre v prodajo, glede na kilometre ''realne'' kakopak, kok je to vredno med brati?
Če pa kdo kej ve o avtu pa tud zaželjeno.
Pa ne kupujem jaz, da ne bo spet kej narobe
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
In redni servis pride vsaj 1% tega zneska, 1x letno pa se kak izredni v znesku nekaj kE.
Prevec za moje pojme, lahko pa da se bo nasel fanatik.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Če plačuješ redni servis pol najbrž nimaš na leto nekaj k€ izrednih stroškov.
Moraš bit pa superglup, da zjebeš obe turbini in menjalnik na tem avtu.Ne rečem,da se ne da ampak vseeno..........ni tako črno.
Jaz bi ga imel raje kot kakšno novo korejsko sranje za tak denar!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Ce pa nima kaj crknit potem pa mi povej koliko pride redni servis na xy kkm pa ga takoj vzamem. Pa povej do koliko km bodo taki pogoji veljali. Kar napisi za oglas v tvojem podpisu, pa pridem k gasilskemu.
Ne vem zakaj potem nekateri z 530 d tako jamrajo. Saj beres bmw.
Normalno da 535 d ne jamrajo saj jih je bistveno manj kot 530. Kar crkne bo samo se drazje kot pri 530. Poleg tega bo rabljenega precej manj na izbiro.

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ce pa nima kaj crknit potem pa mi povej koliko pride redni servis na xy kkm pa ga takoj vzamem. Pa povej do koliko km bodo taki pogoji veljali. Kar napisi za oglas v tvojem podpisu, pa pridem k gasilskemu.
Normalno da 535 d ne jamrajo saj jih je bistveno manj kot 530. Kar crkne bo samo se drazje kot pri 530. Poleg tega bo rabljenega precej manj na izbiro.

Resno se sprašujem čemu ljudem 3.5 pod havbo. Nebi se ga brani a kaj, ko recimo realna slika v prometu kaže, da s 116KM imaš včasih velike težave ga pohodiš na vstopu na AC pa moraš takoj bremzak ter ali ljudje ne dojamejo zakaj gre ali pa imajo preslabe avtomobile. V krožiščih je keč mal znanaja pa dobre gume, preko naselja se lahko tudi s 116KM vozim 50+.
Lahko sem potem z več konji samo žalosten ker jih nimam kje koristit.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik aks pravi:

Resno se sprašujem čemu ljudem 3.5 pod havbo. Nebi se ga brani a kaj, ko recimo realna slika v prometu kaže, da s 116KM imaš včasih velike težave ga pohodiš na vstopu na AC pa moraš takoj bremzak ter ali ljudje ne dojamejo zakaj gre ali pa imajo preslabe avtomobile. V krožiščih je keč mal znanaja pa dobre gume, preko naselja se lahko tudi s 116KM vozim 50+.
Lej, to se ne da razumet Edino kar je tu logično da imaš pač rad Power in zvok 6aka al pa 8aka - NEPRECENLJIVO
wink-1.gif

Sam vozim (novejšega) dizla in mi je žal tok da ni res
frown-1.gif

Aja, BTW sam tudi vozim po omejitvah ...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Pod haubo je v vsakem primeru 3.0...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

ammm... 535d = 2993 ccm, torej ni 3.5.

pa ljudje, ki sprašujete take stvari (nothing personal) ne boste nikoli razumeli poante.

velike težave z 116hp pri pospeševanju na AC.... joooj
aplauz.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
Sam jih imam trenutno lenih starih 75 dizelskih oslov pri skoraj 1,4 tone, pa lahko samo napisem da jih jaz prehitim 90, medtem ko mene prehiti 10 vozil. Pa se to vecina na ac kjer se pri meni pri 150 konca veselje.
Me je posteno strah ker v 15 letih se nisem radarja placal z avtom. Ko bo, zna biti pestro.....
Narodni; ce bi vzel operativni leasing mi povej kako bi postavil ceno za najem (mesec) ob kaki letni km. Se pravi gorivo placam sam, ostalo pa ti.
5l olja in filtri(za 320d) so na netu recimo da50 evrov, ostalo pa nima kaj crknit... zavarovanje je znano, izguba vrednosti tudi priblizno.... Se nekaj % za fafing pa pridem za 200 evrov/mesec do 320

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Sej to ni ''racionaln'' nakup, glede na vse morebitne stroške, je bol za dušo, takrat ko ga lahk mal zahodiš, pač..270KM itd
evil.gif
, pa polno opreme, sam cena glede na to, da ni glih prodajni model, je še zmer huda...

aks

Pripravnik
12. mar 2011
37
0
6
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik aks pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

ammm... 535d = 2993 ccm, torej ni 3.5.

pa ljudje, ki sprašujete take stvari (nothing personal) ne boste nikoli razumeli poante.

velike težave z 116hp pri pospeševanju na AC.... joooj
aplauz.gif

Ne nimam težav zaradi 116KM ampak ker ljudje namesto pospeševanja z neko konstantno hitrostjo vozijo po prehitevalnem potem pa s 70 na voznega jaz pa na pospeševalnem.

Možnosti da s 70 zapeljem na vozni pas ali pa v prekršek prehitim po desni in gasa na 130...jeba v vsakem primeru.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
Sej to ni ''racionaln'' nakup, glede na vse morebitne stroške, je bol za dušo, takrat ko ga lahk mal zahodiš, pač..270KM itd
evil.gif
, pa polno opreme, sam cena glede na to, da ni glih prodajni model, je še zmer huda...

Za dušo se vsekakor ne kupuje smrdljivega dizla, ampak vsaj bencinskega šestaka ali osmaka ali še bolje dvanajstaka
wink-1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
Duša je eno kaj pa pravi denarnica je pa drugo. Slovenska realnost je pa 1.4 Ceed.

Razn če nisi del oz prisklednik vladajoče "elite".

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ko enkrat voziš BMW, ti je jasno, zakaj določenim modelom cena ne pade .. Izkusil na svoji koži .. Je Narodnjak čist lepo povedal.

Sicer ne bi nikoli kupil rabljenega dizlaša BMW .. imam bencinarja .. in to 4 cilidraša .. za kaj več bi bilo zgolj za dušo .. in pa državo .. zato sem se ustavil na uporabnosti, ne pa estetiki ..