Zaho

I

Izbrisan uporabnik #488

Z vrtcem je igral
smile-1.gif

Nevzgojen, ni čudno da se je vsepovsod pokregal.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Zaho je mafija, nevzgojen otrok, ki živi še vedno pod vtisom slave. Kamorkoli je prišel se je kregal, takšnega v SLO fusbalu nočemo!

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Meni se ni zdelo nič tazga, ta bednik od Berganta bi pa lahko nehala komentirati.

Mene pri Bergantu moti, da zadnje case misli, da je nevemkaj, in zato strelja kaksne bedarije v pogovorih z drugimi (najbrz se spomnite tistih neumnosti in zaljitev, ki jih je metal ven onemu Nizozemcu in njegovi czeni/punci/karkoli je ze pac bila, ki sta prisla v studio od RTVSLO ob zakljucku svetovnega prvenstva v nogometu), ampak glede na to, kaksne mece on ven, kaj je pa pocel pred kamero tokrat Zahovic, resno dvomim, da je bil Zahovic cisto pri sebi. Tako se obnasajo ljudje, ko so ali mocno pijani, ali jih pa malo abstinencna prime, kar naprej gonijo eno neumnost po nepotrebnem, cetudi se blamirajo, ves cas s fiksno idejo da tako pa mora biti, kot se njim dogaja takrat v glavi
bonk.gif
Jaz zato mislim, da ni bil pijan, ker bi potem se naprej vztrajal tam in streljal neumnosti, tako je sel pa prej nekam "nafilat" novo dozo ...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
K. odkar je samo solato je Bergant mal zmešan
grin1.gif

Zaho? Seljak ki se je še povsod skregal. Najbolj mi gre na k. ker se bosta slej ali prej on in Pavlin zasidrala na zvezi..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Glede na to da je pri mariboru dokazal da ima nekaj pojma o fuzbalu, da ve še kaj več od dogajanja na travi, bi bilo to samo pozitivno. Bi si pa verjetno s svojim nastopom hitro nabral nasprotnike med tistimi, ki so v sloveniji ali v tujini v kaki divji ligi malo teptali travo, pa bi bili bolj pametni kot on, znalo bi se končati podobno hitro kot s Simičem. Mogoče je boljše tako kot je, imamo vsaj en kolk tolk ok klub, če gre niti tega ne bo več... verjetno.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
zahovč nima obnašanja, samo Bergant, tega pa ne vem kdo ga splh lahko prenaša, kake bedne ma pa ta tip...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zaho je car.
Zaho je razvajenček, kateremu ne sme nihče nič oporekati. Če se to zgodi, se obnaša kot šolarček in kuha mulo.
Ne glede na to, da si Viola, bi bil lahko malo bolj objektiven.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
vsakemu, ki je malo objektiven, mu gre
nogometnega znanja mu nihče ne očita, pred kamero pa ne zna nastopat, sorry