Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Ravno včeraj sem imel isti problem na enem računalniku. Če bo pomagalo poizkusi v Recovery console onemogočit ta driver. To narediš tako, da vstaviš CD z windows XP bootaš s CD-ja in nato v prvem meniju pritisneš R, da se ti odpre Recovery console. Tam vpišeš "disable mup.sys" brez narekovajev in vpišeš "exit", da se ti restarta računalnik. Če se bo cikel rebootanja še vedno ponavljal ti predlagam, da "popraviš" obstoječo verzijo XP-jev s ponovno inštalacijo. To narediš tako, da isto bootaš Windows XP CD, potem pa izbereš možnost za inštalacijo Windowsov. Ko prideš do stopnje kjer izbiraš particije izbereš možnost, da ti popravi obstoječo inštalacijo windowsov. Ostali postopek je isti, kot pri novi inštalaciji. Je pa res, da je v mojem primeru to pomenilo le začasno rešitev, da bom lahko naredil backup, saj sistem ni bil ravno stabilen (že prej zjeban od virusov itd...).
Tukaj (
http://www.hardwareanalysis.com/content/topic/31874/ ) imaš kar obsežno temo o težavah z mup.sys, tako da lahko pred novo inštalacijo poizkusiš še kakšno drugo varjanto ampak v mojem primeru ni nič pomagalo.
Mi lahko samo poveš, kdaj se ti je začel pojavljat ta problem? Kakšne nenavadna zadeve prej na računalniku?