Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nikakor si ne morem nastaviti zacetne strani v chromu. Ne mislim domace, ampak tiste prve, ko se chrom odpre. Tudi ce pobrisem vse piskotke zgodovino....., mi odpira avtonet, ki sem si 1x naredil bliznjico na namizju.
pa res. sem šla pogledat na telefon.
Sama sicer na andoroidu dostopam iz drugega brskalnika. Jaz če se kaj zaštrikam, ponavadi aplikacijo naložim na novo, pa je.
Sicer pa poguglaj, tudi na spletu je nekaj namigov.
Pozdravljeni.
Kje izključim funkcijo, da mi po vsaki naloženi strani, na spodnjem robu ne bo več odprlo možnosti "pokaži poenostavljen pogled"? Ne spomnim se da bi sploh kaj spreminjal, zato tudi ne morem dobiti kje je ta opcija...
Pozdravljeni.
Kje izključim funkcijo, da mi po vsaki naloženi strani, na spodnjem robu ne bo več odprlo možnosti "pokaži poenostavljen pogled"? Ne spomnim se da bi sploh kaj spreminjal, zato tudi ne morem dobiti kje je ta opcija...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.