Za vse, ki non stop jamrate

mistique

Guru
16. jun 2009
14.245
2.046
113
Emona / Carnium
JamBranje bi moralo postati kaznivo dejanje. Sicer sem link do dokumentarca prilepil enkrat lani. Komentarje lahko skoraj napovem
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.288
113
blizu močvirne prestolnice
No ja RTV Slo je Slovenska nacionalna tv in na njej nima novinarka Jelena kaj govoriti v tujem jeziku. Nihče ni nikogar silil, večina je itak muslimanov pa naj bi šli delat v turčijo. Sicer je žalostno, toda tudi ogromno Slovenskih državljanov je na istem pa ne delajo prispevkov.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Za vse, ki non stop jamrate po forumu, sporočilo pa napišete za laptopom, v stanovanju/hiši, naročeni na internetno povezavo in siti.

Prispevek, ki govori o življenju uvoženih fizikalcev v Sloveniji. Da te gane.

To je vse milina. Kaj mislis zakaj ni nobenih prispevkov s kakih najtklubov?
confused-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Sem imel strica iz BiH v Celju, kateri je delal kot železokrivec. Mesečno je naredil okoli 250 ur. Ko je poplačal vse stroške mu je ostalo cca. 400€.
Leto in pol je bil tukaj potem je šel nazaj. Dol si je najdu prek vez šiht, dobiva okrog 750 konvertibilnih mark, dela max. 200ur na mesec pa še doma lahko kaj naredi okrog bajte, je s familijo itd....

Prav "nikad više u SLO, osim ako me zovnete na godišnji pa da idemo do Bohinja". Bohinj mu je ostal v lepem spominu, drugo bi rad čimprej pozabil :/

Žalost.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
V dokumentarcu opisani avstrijski model se mi zdi zelo dober in upam, da ga bodo pri nas čimprej kopirali, ker tole kar imamo trenutno je popolnoma kaotično in sramotno za evropsko državo. Slovenija žal že dolgo ni več obljubljena dežela, je bolje za te ljudi, da so doma in spijo v nekem dostojnem bivališču, jejo doma pridelano hrano in so lahko s svojimi bližnjimi.

Tole delavsko naselje na Letališki zgleda huje kot kakšno judovsko delovno taborišče. Pa prou žalostno je vidt, da je nekdo v zgodnjih 30-ih že tako zgaran kot tile ljudje v dokumentarcu
frown-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.493
457
83
No shit dude?

Tole je bilo po spominu predvajano enkrat v 2010 in od takrat verjetno že n-krat prediskutirano, tudi tukaj.

Slikco skakalca Andreasa naj nalima kdo drug
tongue-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Za vse, ki non stop jamrate po forumu, sporočilo pa napišete za laptopom, v stanovanju/hiši, naročeni na internetno povezavo in siti.

Prispevek, ki govori o življenju uvoženih fizikalcev v Sloveniji. Da te gane.

http://tvslo.si/predvajaj/gradimo-suzenjstvo/ava2.72429061/

1. tole ni od včeraj, ampak se vleče že več kot desetletje
2. izčrpavanje in uničenje gradbenih podjetij mora nekdo plačati - plača tisti, ki je najšibkejši
3. inšpektorat za delo ni naredil ničesar
4. sindikati, ki se bojda borijo za pravice delavcev, niso naredili ničesar

In ko smo pri sindikatih - če slovensko podjetje pridobi delo v EU (zahodni del), recimo proda kakšno linijo in jo nato s svojimi delavci tudi montira, mora (od določene meje naprej) z lokalnimi sindikati podpisati dogovor, da bodo delavci slovenskega podjetja delali pod enakimi pogoji kot lokalni (italijanski, belgijski, francoski...).

Tako delajo pravi sindikati.

Ne pa pri nas, ko samo politizirajo, pri konkretnih kršitvah delovnopravne zakonodaje pa molčijo. Da ne govorim o varstu pri delu...

8888

8. jul 2010
34.101
6.288
113
Res so revčki, noben jih ni silil, če pa ne znajo uporabljati buč je pa njihov problem. Predator je dobr napisal, stric je pač odšel ni se pustil več okol obračat, očitno ima pamet se vidi da je Krščanski Srb, musli pa pač trpi.
Pri Slovencih si pa tiho, se ti nihče ne smili?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ti si pa hud anti-kontra. A te Jezus ni nič naučil?
»Ljubi svojega bližnjega kakor samega sebe.«
grims-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.373
7.103
113
pri taščici
Hanzi pa se nekaj tule prisotnih so redki ki jim se niso odklopil povezave v svet. Ce nimas interneta, nimas alterja, ne mores jamrat.
Najbolje da vsem ki jamrajo vzamete pravico do interneta in do jamranja.
Sicer pa bi se rad podpisa znebil, potem bom tudi nehal jamrat.
Aja delo za tajkune me ne zanima.to pa zato, ker najbrz ne bo placano ali pa bo minimalc...(tako kot moj zadnji tajkunski siht)

8888

8. jul 2010
34.101
6.288
113
musli mi ni bližnji, se mi smilijo le Srbi, Makedonci, Hrvatje in ČrnoGorci, vsi so Krščanske veroizpovedi pa še teh je bilo bolj malo, saj imajo nekaj v glavah.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
musli mi ni bližnji, se mi smilijo le Srbi, Makedonci, Hrvatje in ČrnoGorci, vsi so Krščanske veroizpovedi pa še teh je bilo bolj malo, saj imajo nekaj v glavah.

S tem si povedal vse o sebi. Nevreden si oznake Kristjan, da ne rečem še kaj hujšega.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

ja ne vem za vas, ampak jest že dolgo vem, da je ves tale uvoz tuje delovne sile moderno suženjstvo. In to tud vsi mi nekako podpiramo. Cene na policah hočemo imeti pa najnižje, kar je možno... Je pa žalostno, kaj si ljudje, kot vrsta, delamo med sabo.