Za starejše ( 38+) Mal za hec, pa mal za res!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Torej vsi ki ste nad 38 pa vse tja do 45...

Tenis, golf, plavanje v termah, masažice med vikendi, striptiz, oddih na morju, najljubše cigare v škatlici z vgraviranim imenom, superfina okusna večerja v intimnem okolju, ...

Sprašujem mal in se mal zanimam... Kaj vas kej zanima pri teh letih na splošno? Čemu posvečate največ pozornosti (poleg družine kajpak..) in na kaj se upalite
grims-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ni ga čez vikend na morju brez otrok, sicer je bolj redko ampak takrat je pa božansko.
Palim se pa še vedno na "zanimive" cunjice ter gladko kožo kot pri barbiki
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ja seveda... Kako preživet družino, kdaj bom naprej zidal vikend na morju, kako bom dokončno zagnal podjetje, otrokoma zagotovil dobro izobrazbo in soliden štart v življenje

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pa saj sem napisala POLEG družine... Kaj vas sprosti, kakšne mate kej hobije, kam bi radi šli,...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kaj si čez 45??
tongue-1.gif

Gatto, to itak vem da so vam mlade po godu, js sprašujem čist druge stvari...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aja sorry, mal napačno sem prebral..sem mislil, de iščeš 38 plus haha
smile-1.gif

aja, z leti pa glih pashem v tvoj izbor
wink-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Ker sam sam ločen in točno v teh letih, ki jih navajaš Tjaša, ti lahko povem iz prve roke. Paše mi vse kar je lepo. Vedno sem bil človek užitkov. Razlika je samo v tem, da mi danes paše bolj umirjena scena. Ne maram gužve in galame! Bolj v dvoje, privat...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
družina je sveta, za osebno srečo pa je vseeno potrebno poskrbeti, a ne?

če bi bog hotel da se rekreiramo potem rekreacija ne bi bolela, tako da tenis in plavanje odpade...

ja, res je, ni ga čez oddih brez otrok in žene... pa naj si bo to v gorskem vikendu, morskem vikendu ali pa na jahtici.
seveda, kakšna huda cigara, nesramno hud konjak in pa ja, mlad mesek, pa magari jo je treba prej v šoping peljat, da imaš potem kaj vsaj približno elegantnega strgati z nje... čeprav pridejo tudi dnevo ko nas tudi študentski outfit prav na hudo nakuri!
smile-1.gif

ko sem bil še 17, 18letni pobček sem se vedno spraševal o tem, kaj vidijo moje vrstnice na starejših, starih tipih.
zdaj vem. and I like it!!!!
evil.gif

dostikrat pa pridejo dnevi, ko je ženska družba povsem odveč in si zaželimo le par ur tišine v zgolj moški družbi, ko dejansko uživamo v cigari in spokojni tišini, ki nam jo nudi varno zavetje moške sobe, kjer tudi blonidnke ne vlečejo, kaj šele signal mobilnih operaterjev...

pa en lep uživaški pozdrav!

p.s.: še petnajst minut do odhoda na gorski vikend, cigare so že vzete iz humidorja...

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Pa saj sem napisala POLEG družine... Kaj vas sprosti, kakšne mate kej hobije, kam bi radi šli,...
Sprostim se ko se na vikendu raztegnem na soncu, odprem pivo..., če pa pridejo še kolegi s familijami je pa ..uber, ravno ta trenutek me vleče na Krk, pa ta teden ne bo nič....