za popizdit

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa kaj je folku? Zvečer se peljem iz BTCja proti Celju in je bila nesreča na izvozu DOMŽALE v smeri Ljubljane takrat še nisem vedel da je nesreča na nasprotnem pasu v nasprotni smeri, ampak jaz se vozim od BTCja do odcepa za domžale debelih 20 minut in to samo zato ,ker folk gleda tisto malo nesrečo tam!

Pa to ni normalno, kar se zadnja 2 meseca dogaja na cestah! Folk je preveč radoveden in se obnaša za popizdit!

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Zadnja dva meseca?
confused-1.gif

Sam sem vsak dan na relaciji Trojane-Ljubljana in to kar si ti opisal je standard pri vsaki nesreči na tej relaciji. Pa ne dvomim v to, da je drugje podobna situacija.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pred cca 14 dnvei ko je bila nesreča na razrtem sem tudi bil zraven ista situacija ljudje so tok radovedni da ne moreš verjet da ogrožajo sebe ko tak vozijo to danes pa sem se premikal s hitrostjo otroškega vozička ki ga tišči prababica!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dovolj je že, da po nasprotnem pasu vozi neko vozilo s rotacijskimi lučmi, vsi bremzajo kot da se to kaj tiče nas na tem pasu
bonk.gif

Pa ko imam kake sopotnike v avtu vedno kdo reče ''pazi!'' Jeote kaj naj pazim? Da ne bo skozi ograjo v mene zletel?

akiva

Pripravnik
21. jul 2007
209
0
16
Been there done that.
Najbolj ironično pa je, da se nato še v prosti smeri zgodi kakšna nesreča zaradi radovednežev.
Bi bilo zanimivo slišati mnenje kakšnega psihologa, zakaj večino vzburja tuja nesreča.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Zakaj pa obstajajo gore,rotten strani, posnetki nesreč ko folk umre? Bog bo vedel

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Pa dobro no. Ne mores mimo kraja nesrece peljati z nezmanjsano hitrostjo, pa tudi ne ce je na nasprotnem pasu. Ce pa zijas kot tele in z tem odvracas paznjo na svojem voznem pasu pa jasno tudi ne gre.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Pa dobro no. Ne mores mimo kraja nesrece peljati z nezmanjsano hitrostjo, pa tudi ne ce je na nasprotnem pasu.

Ker...? Iz sočutja?
confused-1.gif
Govora je seveda o AC, kjer nesreča na drugi strani fizično ne vpliva na promet na drugi strani.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Imam občutek, da pred fotoaparati v mobilcih to firbcanje ni bilo tako razširjeno. Zdaj mora vsak še fotko pritisnit in takoj objavit na FB.

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Meni tudi ni bilo jasno, ker so na radiu poročali, da je bila nesreča v smeri proti Ljubljani in ne proti Štajerski. Sem šel potem kar skozi Litijo in Zagorje do Trojan. Ene cepce bi res morali naučit obnašanja.
stupid-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Folk je debilen.

Mene niti malo ne gane, če je na drugi strani AC huda nesreča in so tam rešilci, policija, gasilci. Bodo že rešili kar se rešit da.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
se vidi da smo okoli polne lune. sem naredil danes okoli 40 km po ljubljani in sem zacuden kako da ni vec nesrec.. kako pa folk vozi zadnje case je pa bizarno!

Clueless

Fizikalc
5. avg 2007
745
86
28
Ma kaj zadnja dva meseca, že leta je tako. Pa niti ne rabi bit nesreča. Je dovolj že to, da nekdo gumo menja na odstavnem. In pol se razni vratozvijalci še na veliko bunijo, če mu potrobiš naj se že enkrat spoka naprej.
bonk.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Polna hupa ves čas prehitevanja.

Mogoče ni optimalna metoda, si pa vsaj manj živčen po dogodku. (sploh ne čutiš več potrebe, da bi poročal o zadevi na forumu
wink-1.gif
)

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Heh, v ponedeljek sem tasta peljal v bolnišnico. Poslušava val 202 in med prometnimi informacijami pravi, da se je zgodila prometna nesreča pred cestninsko postajo log v smeri proti primorski. Kul, midva imava prosto pot. Dve minuti pozneje poleg obvestila za nesrečo še obvestilo o zastoju na nasprotni strani (torej od cestninske proti lj) zaradi voznikov, ki vozijo počasi in si ogledujejo nesrečo.
bonk.gif

In potem res - prideva do cestninske in od tam naprej čisto strnjen promet, šli smo cca 40 km/h dokler nismo šli mimo mesta nesreče, potem pa gasa dalje.
uf-1.gif