Za ljubitelje nacho sira..

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
.. ne se pustit nategnit in kupiti tele brozge s slike. Ko sem videl to omako v trgovini sem si rekel, no končno so pri "tini" pogruntali prvo pametno stvar in jo za 3 eure kupil, ampak sem se hudo zmotil.. Kasneje sem pogledal sestavine in vmes našel celo 5% umetnega sira. Ni čudno, da je tako zanič. No, btw zadeva je medtem ko tole pišem že v kanti..
804176-SDC10092.JPG

Priponke

• 804176-SDC10092.JPG
    804176-SDC10092.JPG
    90,2 KB · Ogledi: 2.329

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
Sem enakega mnjenja...v Sparu imajo pravi nacho sir vsake toliko časa. Sem vprašal zakaj se to ne prodarja in baje je neka komplikacija z EU in standardi. Tina je pa vsekakor samo za smeti.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
O sem se enkrat leta nazaj nategnil, sem kupil 3 kante, ker so prodajalci rekl, da je isti kot v horsu.

Še danes se spomnim tega ogabnega okusa....

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ma jaz ne vem..., enih par živilskih firm je v Slo, ki delajo pravo sranje. Med njimi je tudi ta "Tina", tako umetnega "zenfa" kot je njihov še nisem jedel, že barva je ogabna - neka temno oranžno rjava.
Zmagovelac med izdelovalčci pijač je "Vital Mestinje" s svojo linijo "Fora"
fora_vse.jpg

To je tako umetnega okusa, da se čudim, da inšpekcija ne zapre polnilnice.

Pa še je takih primerov, ampak se trenutno ne spomnim imen podjetij.

P.S. - najbolj ogaben pir včasih je bil Celjski Grof, v nekih modrih piksnah
uf-1.gif
, dobro, da so propadli.

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Poleg tega je ta "nacho" z vsakim polnjenjem drugačnega okusa (sem zaradi nevednosti nekaterih na žalost imel možnost večkrat poskusit)

smetka

Pripravnik
24. jul 2007
332
2
18
Tole zadevo sem tudi jaz enkrat kupila, jaooo
jezen.gif

Ampak očitno je ta zadeva določenim všeč, če ne že ne bi prodajal.
stupid-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ja ampak taka količina se ti hitro "sesiri", opcija je, da si ga razdeliš na manjše porcije in zamrzneš.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Sej ga dobiš v konzervi tapravega tudi v Šparu in Merkatorju, samo glej na tistemu oddelku kitajske,mehiške jedi.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Če smo že pri ogabnem futru, gre visoko med najslabše uvrstiti Radenskin (?) sok A.C.E., ki je dobesedno nagravžen... Nam pa so ga 10 let nazaj v srednji šoli talali vsak teden
jezen.gif

Nekaj let kasneje sem bral eno raziskavo s FDVja, kjer je bilo odločno prevladujoče menje anketirane populacije, da je sok zanič, umetnega okusa in še za v kanto ni...
cool-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Trikot topljeni sir (Zdenka & co), pikica margarine, pljunek mleka, špric ketchupa, ščepec čilija - zmešaš v posodici za omake in postaviš za minuto v mikrovalovko. Inexpensive home made nacho.
smile-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
ksz... sem še ena žrtev "Tine". Mokasta tekstura, popolnoma brez okusa. Samuje v hladilniku, obeta se mu kanta. Žal ga uporabljajo tudi nekatere picerije tukaj.

V Sparu imajo še enega drugega v podobni embalaži, tujega, nekoliko je dražji in manj vsebine, kdo ve če je kaj boljši?

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
jest sem slabe trileta nazaj, (ko sem bil se v SLO) kupil Tina zenf, ta zenf se je dotaknil samo konice mojega jezika

sem pa presenecen, ko slism, da se po treh letih ta stvar se prodaja

pa gdo za vraga to kupuje in konzumira
sprasujem se.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

P.S. - najbolj ogaben pir včasih je bil Celjski Grof, v nekih modrih piksnah
uf-1.gif
, dobro, da so propadli.

To svinjarijo smo enkrat s kolegi vlekli seboj na morje. Odpremo piksne, jaz svojo odprem in grem na WC, se vrnem in
naredim šluk in pljunem po tleh; "kaj ste mi tu not vrgli?!" modeli pa me gledajo kot da sn z lune pado; "kaj ti je?"
hysterical-1.gif

Tisto je res bi pir ogaben tako da sred največje vročine poleti raje pijem toplo vodo kot pa ledenega celjskega grofa...

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Sej ga dobiš v konzervi tapravega tudi v Šparu in Merkatorju, samo glej na tistemu oddelku kitajske,mehiške jedi.

sem gledal pa nisem našel pravega.....imaš mogoče kakšno slikco embalaže?

glede Tine in njenega nachot-a
uf-1.gif
....

Ima še kdo kakšnega preizkušeno dobrega iz hors-ov in mehiških restavracij?
http://www.meksiko-si.com/nacho.php baje prodaja samo na velike količine oz. ima samo veleprodajo na privat se ga ne da dobit.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Ne najdem fotke, zgleda pa nekako takole, če se ne motim, mislim da je bil zgornji del rjavkaste barve in z velikimi črkami piše Nacho, pod napisom pa je slika sira. Popolnoma enakega sem videl v 3kg pisknah v horseburgerju v LJ.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik MUC pravi:
.. ne se pustit nategnit in kupiti tele brozge s slike. Ko sem videl to omako v trgovini sem si rekel, no končno so pri "tini" pogruntali prvo pametno stvar in jo za 3 eure kupil, ampak sem se hudo zmotil.. Kasneje sem pogledal sestavine in vmes našel celo 5% umetnega sira. Ni čudno, da je tako zanič. No, btw zadeva je medtem ko tole pišem že v kanti..

Tudi jaz sem se nasral...

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Ne najdem fotke, zgleda pa nekako takole, če se ne motim, mislim da je bil zgornji del rjavkaste barve in z velikimi črkami piše Nacho, pod napisom pa je slika sira. Popolnoma enakega sem videl v 3kg pisknah v horseburgerju v LJ.

Hmmm upam da ga dobim....včeraj v Sparu City parka u ni bilo videti kaj podobnega.
Kar se jih spomnem....Nacho od Tine v "kečap tubi",neka bela piksna porisana z "mišjim "sirom delovala mi je kot neka tuba pod pritiskom ala smetana + par variant v manjših kozarčkih...Spar nacho,Chio nacho ipd.

p.s. če boš kdaj kupil navedenega in, da bo kakšen fotkič pri roki se priporočam za slikco.

LP

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.450
3.766
113
Tisti "uvožen" ki ga je videl feler ugibam da je podoben na videz "sladkemu grehu", vsaj jaz sem takega videl v Sparu pred nedavnim, ampak je bila cena ene 2x previsoka.