Za frajerja v beli M3 (nov model)

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
V trzinu. Križišče pri BMW Avtoaktiv. Ura 10.30.
Frajer se pripelje iz smeri NLB in v križišču hoče podriftat levo proti Avtoaktivu. Hitrost je bila prevelika, tako da mu ni zneslo oddriftat, ampak ga je obrnilo.
Nasproti je pripeljal nekdo z belim meganom, ki se je na srečo ustavil, da je preprečil trčenje.
Nato je retardiranec oddivjal nazaj po poti kjer je prišel.

Zdaj pa takole.

Že večkrat sem id.iota videl, kako divja po teh ulicah v Trzinu. Da ne omenjam glavne ceste skozi trzin, kjer je na koncu gradbišče, vmes prehodi za pešce in avtobusne postaje. Polno otrok, ki tam zadaj hodijo v šolo. Konstantno s 100+ mimo. Kadar ga vidim.
Edina sreča za tega kratkokurčneža je bila to, da sem šel peš po malico. Če bi bil namesto tistega megana jaz v avtu, se bremze ne bi dotaknil, zato da se malo pobliže spoznava in kakšno rečeva...
Upam, da se bo divjanje tega id.iota kmalu končalo v kakšnem jarku, ali pa v kakšnem tovornjaku, kjer bo škodil samemu sebi. Tako da nobeden ne nastrada, ampak zgolj in le samo on.
Ker to je pa malo preveč. Pa mi začnite težit, da sem nestrpen ipd. Ampak temu kr.etenu ne pomagajo višje kazni, da bo k sebi prišel. Edino šus v glavo, oziroma z avtom 200 v zid.

Zanimivo je pa to, da na poti nazaj srečam še belega novega RS4, prav tako belega C63AMG in obadva po pameti in po predpisih. Čeprav z ogromno konjenico pod pokrovom.

Enim res ni pomoči.

Frajer, upam da se čimprej srečava ob taki in drugačni priložnosti na cesti
wink-1.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
a ma na tablci LJ-UT neki ? oz. neki na U pa domžalski grb? en tak [censored] je bil v soboto v logacu na treningu varne vožnje za une, k presežejo 13 pik.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Nisem pogledal tablice, ker sem gledal, kako bo počil v megana...

Sicer pa teh E92 (ne vem a sem pravo oznako podal za novo m3) ni prav veliko - pa še bela je. Mislim pa da ima črno streho. PA glede na to, da ga dnevno srečujem tukaj v Trzinu je mogoče to res ta, ki ga ti omenjaš. Bom pa pogledal tablico in jo napisal. Ali pa kak video še naredil zraven.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
je bil v soboto v logacu na treningu varne vožnje
To je to, kar jaz že skoz govorim. Trening vane vožnje je trening za vzgajanje bedakov.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
In, imaš kakšen predlog, kako take kratkokurčneže sankcionirat? Poleg tega, da se sam raztrešči in se zgodba zaključi?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ne vem če veš, sam ta trening je obvezen. ni pa stvar bla za vidt nobena kunšt, in ne vem zakaj bi vzgajal bedake, če ti prikažejo razliko v zavorni poti med 30 in 50 km/h in ti pokažejo, kako slabo znaš ocenit razdaljo do ovire in taprav čas ustavt. kdor se tega ni zavedal mu to lahko mal odpre oči. sam ti boš itak svoje gonil, starmu cucku se pač ne da česa novga v glavo ubit
ta bedak je pa tja kot bedak že prišel,se mu je prec vidlo. in glede na izkušnje druzga forumaša tja ni bil zadnjič napoten tut kak obisk avto šole se mu zna obetat. in? a boš pol reku da avto šola bedaka vzgaja? sej pol si med njimi razen če kleno dolenjsko brez izpita okrog furaš

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Žal, ga nimam. Zato pa jaz tukaj take kratkokurčneže skoz kurcam. Tud tle na forumu je polno kratkokurčnežev.
Jaz sem enkrat, poklical policijo, ker je glih tako en BMWjaš zganjal pizdarije, prehiteval v škarje in čez polno črto vse po vrsti. Najedal za ritjo vsakomur, ki ga je dohitel. V križišču kar prehitel vse, ki so čakali na zeleno luč semaforja itd....Vprašal sem policijo, če imajo mogoče kakšno patruljo na tej relaciji in policaj mi je odgovoru da jo res imajo in da ga bodo ustavili, če se bo pripeljal do njih. Kakšen je bil izid tega, ne vem.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
jaz vidim, da je ta cestni bedak enkrat šel v avto šolo kjer ni bil edini kandidat. ta cestni bedak je pol začel delat pizdarije po cesti in je zbral 13 pik. pol so cestnega bedaka primoral, da je obiskal tečaj varne vožnje. tam so cestnega bedaka skušal mal na prava pota spravt s prijemi, k so za vsakdanji promet prej koristni, kot škodljivi. poudark je namreč na temu, kaj dela prevelika hitrost in kako se v praksi povečuje zavorna pot če si hitrejši in da je treba vozit po predpisih. ta cestni bedak zgleda lekcije ni zastopil in še zdej dela pizdarije po okolici. če bo še delal pizdarije mu bojo izpit uzel, pol bo šel v avto šolo, kjer ne bo edini kandidat in pol bo naredil izpit in bo najbrž spet cestni bedak. na kerem mestu je pol šola varne vožnje vzgojila cestnega bedaka? skušala ga je spametovat pa ne gre, ker enim ni pomoči.kot teb ni pomoči,da bi kdaj kej zastopil, kar sicer zdej ne. povsem isti [censored].

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Šola varne vožnje vzgaja cestne bedake. Saj sam vidiš.

Tile modeli niso za v šolo varne vožnje ampak za v psihiatrično v Polje
evil.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
kakopak, enga ki drifta po cesti je treba naučit kako se avto v kritičnih situacijah obnaša in ga naučit kolikšna je zavorna pot takrat ko bo spet driftal in na šlajs vozil...dej dej, tazga bedaka je treba naučit kozjih molitvic. A misliš da pol pa ne bo zganjal pizdarij po cest, ko bo enkrat osvojil, zavorno pot , ki jo potrebuje za ustavt svoj čefurmobil? Samo še več pizdarij bo delal, ker bo mislu, da zadevo obvlada.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Šola varne vožnje vzgaja cestne bedake. Saj sam vidiš.

Tile modeli niso za v šolo varne vožnje ampak za v psihiatrično v Polje
evil.gif

Sam danes videl dva primerka:
1. bel uno (ali panda): na nadvozu/križišču Celovške in obvoznice v smeri proti centru - pripelje iz desne strani (bloki na Kunaverjevi) v nasprotni smeri enosmernega prometa. Nasproti vozeči mu trobijo, zavirajo (ravno se je odprl semafor za prečkanje Celovške), pa se nič ne sekira. Voznik - stardec s kapco
2. Alfa 147: prehiti me na polni črti pod (bivšim) motelom Medno. Voznik - objesten mlad dinamik, ki potem vozil pred menoj

Tako prvi, kot drugi bi si zaslužila kakšno vzgojno.
10.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Takih je polno na cesti sam jih noben policaj ne bo ustavil . 1. ker jih ne vidiji in ". so preveč busy merit hitrost tam kjer ni nevarno

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
To je razlika.

Če imaš nesrečo z osebo 1, je tvoja smrt manj nesrečna, ker stardec ogrožanja ni povzročal zanalašč.
Če pa imaš nesrečo z osebo 2, pa je tvoja smrt veliko bolj tragična, ker te je dinamik zavestno nevarno prehiteval.

s1m0n

Pripravnik
8. avg 2007
431
0
16
37
tle govorite kot da ste vsi nedolžni. če mene prehiti divjak se ne sekiram....naj me čez polno črto al pa po pločniku, samo da me ne izsiluje in ne ovira moje vožnje. men grejo na [censored] vsi vozniki, ki bremzajo za vsak ovinek pa čeprav ni potrebe (samo nogo iz gasa in bo čisto dovolj), ker potem ne vem ali se bo voznik ustavil, zavil al je pa tipičen voznik ki me rad jebe. sovražim tudi tiste ki ne poznajo znaka za prednost na zoožani cesti in se moram zaradi njih ustavljati (ko jim pa poveš svoje so najprej gobčni potem pa obmolknejo, ko vidjo da ne manjka dosti, da jih bom zvlekel iz avta)....sem se tudi že na sredino postavil in je moral rikverc kombijaš jebeni. aja pa da ne pozabim avtoceste....prehitevate s stotko medtem ko se na voznem pelajo 110, ne znate se vključevat na avtocesto, ker se ga takoj na začetku rinete z brzino ki je tipično slovenska 40-60. kaj šele pri zapuščanju avtoceste, ko vozite po prehitevalnem do zadnjega trenutka, skočite na pred voznika na voznem pasu in napolno po bremzi. pa še bi se našlo.....

sovražim take voznike in vem da vas je 90% takih tukaj gor.

pa da ne boste mislili, da sem jaz popolen, ker nisem in tudi jaz gdaj koga izsilim in podobno....vendar tako trapasto kot naši slovenski vozniki pa ne vozim!!!

PS: vsi ki vozite po ljubljanski obvoznici ob 4 popoldan rabite avto šolo, ker se vozimo 0-60kmh in pa izsiljujete, da bi vam vsem svečke iz avta pobral!!!