Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Zanimam se za nakup Samsung SmartThings Hub-a.
Uporabljal bi ga, da bi z njim poveza požarni alarm (senzorje požara) , termostatske ventile, senzorje prisotnosti...
Kakšne imate izkušnje za tem sistemom in kje ste ga kupili?
Baje ameriški ni dober za nas, ker deluje na drugačni frekvenci.
Sem ga hotel nabaviti pred meseci, da bi ga priklopil na nvidia shielda zaradi upravljanja pametnih luči.
Sem pa spraševal takrat tudi na samsung slovenija in niso imeli nič pojma o tej zadevi
To vem, da imata EU in US verzija različne frekvence.
Sam ga mislim nabavit na amazon.co.uk, kjer ga imajo za £99.99.
Sam imam stenska stikala Sonoff, ki jih upravljam glasovno preko Amazon Alexe ali aplikacije. Zaenkrat delujejo bp.
Jaz tudi uporabljam par sonnoff stvari in so smešno poceni naproti drugim izdelkom, krmilim pa z home mini-jem.
Je pa zelo drag ta samsung če je 100 funtov, ker se je dalo ameriškega dobiti za 25$
Kot sem napisal že v prvem postu - požarni alarm (senzorje požara) , termostatske ventile, senzorje prisotnosti, Danalock ključavnico...
Všeč mi je, ker je kompatibilen z Amazon Echo, IFTTT in Stringify.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.