ojla, običajno ne gledam jutube v fulscreenu in me je presenetilo par dni nazaj, ko sem vklopil le-tega...za nekaj sekund se vse skupaj ustavi, zvok se predvaja naprej (ali pa tudi ne), nekaj sekund je vse črno, nato se pojavi slika z nekaj sekundnim zamikom, obstoji....in po cca pol minute se video čudežno pojavi in predvaja. in čez slabo minuto se vse skupaj ustavi. ko pritisnem na tipko f, se vsa akcija ponovi. skratka, če ponesreči pritisnem f, se nekaj minut vsa mašina obnaša kot pentium 100 (brez turbo tipke).
internet je optika, rama imam 64gb, 12 jedrnik in grafika z 8gb rama. uporabljam firefox in ublock in še nekaj vtičnikov. v navadnem pogledu ni nobenih problemov. ajde, ne rečem, da bi bili vsi filmi v 4k, ampak tudi navaden fhd mi zablokira celotno zadevo.
aja, pa firefox sem naložil na novo (profila nisem skopiral). in tudi če izklopim vse vtičnike je isti šmorn.
brisal sem tudi zadnji w11 popravek, če je slučajno bil ta krivec.
internet je optika, rama imam 64gb, 12 jedrnik in grafika z 8gb rama. uporabljam firefox in ublock in še nekaj vtičnikov. v navadnem pogledu ni nobenih problemov. ajde, ne rečem, da bi bili vsi filmi v 4k, ampak tudi navaden fhd mi zablokira celotno zadevo.
aja, pa firefox sem naložil na novo (profila nisem skopiral). in tudi če izklopim vse vtičnike je isti šmorn.
brisal sem tudi zadnji w11 popravek, če je slučajno bil ta krivec.