Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na koliko Mbps je tole kodirano. Prek siol ADSL 4 Mbps linija je sicer prešerno odprta na polnih 5 Mbps trenutno dobivam le 2.5 mbps podatkov. Skratka diapozitiv v sicer dobri kakovosti.
Desni klik na video in show video info:
1920x1080, - kbps
36993 KB
Volume 100%
Streaming HTTP, 2464 kbps
24.00 stage fps, 30.00 video fps, 0 dropped, 3571 kbps
Men to šteka, če dam full screen oz. mam frame drop
Pa je še kr ok prenosnik (2ghz core duo, 800 fsb,1m cache, 45nm)... 1080p filmi mi drgač delajo bp in to s precej večjim bit ratom. Očitno so na youtube 1080p še malo bolj zahtevni, čeprav majo manj kbps. EJ pa res, da mam intelovo integrirano grafično 4500hd... mogoč zato šteka
Meni predvaja povsem tekoče vendar, pa sem počakal da je buffer naložilo do konca preden sem pogledal video.
Imam pa tri leta star (Core 2 duo) prenosnik.
Zanimivo, meni praktično enako hitra konfiguracija (razlika je v E8500 in Radeonu 4870) v full screen načinu oba jedra delata na okoli 90 %. Seveda je čisto gladko predvajanje, ampak se mi zdi čudno.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.