Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Imaš prav, spacat skupaj ni problem. Vprašljiva je kvaliteta.
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
Hahahaha .... veš da si me nasmejal z tvojo izjavo?
Uporabljen je bil ta logotip, točno iz te strani s tem, da so odrezali znak in črka M ne segne do dol temveč je v sredini malo odrezana.
Naročil sem jim, glede na barvo, da naredijo v sivi barvi.
Še link: YAMAHA RDEČ ZNAK
Citat:
Uporabnik HITMAN pravi:
@BANDIT
Vidim, da bi res lahko naredil marsikaj. Hehehe ...
No, jaz sem dal znancu delat, se prav tako ukvarja z tem, ampak na bolj veliko .... in kvalitetno seveda!
Če koga zanima, vam tukaj dajem še link: TISK NA VSE MOGOČE, IZDELAVA ZASTAV ...
P.S.
Hehehe, kakšna debata je naenkrat nastala iz tega .
ZA TOŠOTE pa še pojasnilo:
Nalepke mi je naredil iz tega materiala:
Potiskamo samolepilno PVC folijo s permanentnim lepilom obstojnosti 5 - 7 let. Grafiko dodatno mehansko in UV zaščitimo z laminacijo in razrežemo na segmente. Specializirana ekipa nato v primerno ogretem prostoru grafiko aplicira na vozilo. Tudi po lepljenju svetujemo, da vozilo ostane še 12 ur v istem prostoru, da se folija stabilizira in dobi kvaliteten oprijem, le tako lahko zagotovimo dolgotrajno obstojnost na vozilu.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ok, zdaj ko sta doktorirala iz te simple zadeve pa mi prosim pomagajta do fajla, da si naredim custom nalepko
Pravzaprav sem iskal tole,Citat:
Uporabnik nakoruzi pravi:
A bo tale OK?
Pri slikanju na ukrivljenih površinah (tank) je vedno problem velikosti/razmerij in težko potem "uganeš".Citat:
Uporabnik Misek pravi:
Ubistvu lahko tud slikaš in pošlješ sliko. Jaz jo ponavad vržem v program za vektorsko pretvorbo in potem še mal popravim v Corelu pa je!