Yahel vs. Car

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ker je bila tema, kjer sva se prepucavala (upravičeno) zaklenjena, mu bom tukaj odgovoril in pokazal, kakšen manipulator je! Lahko bi šel v politiko, z veseljem bi ga zaposlili...Najprej je zapisal:
1. A če ima naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega? Tale odgovor bi pa rad slišal.
Potem pa je zapisal:
2. Gremo lepo še enkrat, isto vprašanje - upam da dobim odgovor, ker me res zanima - bom kar copypastal:

Citat:
--------------------------------------------------------------------------------

A če ima nekdo naglasak in vseeno govori lepe slovenske besede, ali pa se vsaj trudi je zate potem on nekaj manjvrednega ? Tale odgovor bi pa rad slišal.

Zdaj pa ne vem kakše copy/paste uporablja, da se stavki spreminjajo! Najbrž je iz Butal...
uf-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a ti si torej "dvorni norček" tega foruma?

ok, sprejmem te takšnega kot si
zmaga.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
ja, lahko da sem...Se mi vsaj za alter nickom ni treba skrivati, kot ti!

No, zdaj pa jaz tebe pozivam, kot si ti meni težil, razloži tole tvojo manipulacijo s copy/paste! Čakam, a najbrž ne bom dočakal... Ker si prevarant. Tvoj odgovor pa bo v skladu s prejšnjimi, žalitve....
priden.gif

Itak pa je napad najboljša obramba, a ne?

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
ko stopiš mački na rep..... mijav! tale tvoj thread je točno to, odziv, ko sem ti stopil na rep. Odgovora nisem dobil.

Lej, ne vem kaj ti psihira in kaj bi rad od mene... ne vem kje ti vidiš zaroto in kje te čevelj žuli. Če te moti to, da sem poudaril stavek z besedo "nekdo" potem rabiš neko strokovno pomoč. Nimam srca, da bi se prepiral s takimi ljudmi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
No dejstvo je, da copy/paste pomeni kopijo in ne popravljeno kopijo.

Pomoje ga zuli samo to. No v tej temi =)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.430
7.544
113
Tako, zaveznistvo se ze zbira...ztdej bos pa vidu...en ti bo poticko podrl medtem ko bomo ostali pobrali lopatke in grabljice ne da bi ti to sploh opazil...in ko bos hotel domov bos opazil da tudi skiroja ni vec

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Prjatu, nisi mi stopil na rep oz. kje ti misliš da si mi?
rolleyes-1.gif

Jaz ti nisem odgovoril, ker ti ne morem, ti pa mi še vedno nisi , pa je vprašanje čisto jasno! Si že slišal Softija govorit, da hvališ njegovo slovenščino?
Kdo pa se prepira? Imam pametnejše stvari v življenju počet, kot da bi se prepiral po forumu z ljudmi, ki so hinavski, žaljivi in goljufajo!
Čakam odgovor.....
priden.gif