Torej.. Fresh boot, tecejo winXP + SP2 + vsi updejti, tako kot je treba. Po kaksnih 2h urah uporabe PCja postane vse skupaj pocasno. Kiknem link v messenger oknu, ga firefox odpira ziher 10 sekund, kliknem link v thunderbirdu, ga odpira firefox 30 sekund, medtem zmrzne thunderbird. Na splosno postanejo winsi po kaksnih 2-3h urah pocasni za pop...
Preiskal sem za vse mozne viruse z vsemi moznimi antivirusniki, spyscannerji, ipd, a je enako.. Windowsi so bili nanovo nalozeni v petek.. Imam 2 GB 800 rama in pa C2D E6400.
Jaz vse bolj sumim relacijo mamaplata-ram-procesor. Ker glede softwara nisem ravno n00b, ampak tole me ze par mesecev spravlja ob zivce in ne najdem resitve.
Preiskal sem za vse mozne viruse z vsemi moznimi antivirusniki, spyscannerji, ipd, a je enako.. Windowsi so bili nanovo nalozeni v petek.. Imam 2 GB 800 rama in pa C2D E6400.
Jaz vse bolj sumim relacijo mamaplata-ram-procesor. Ker glede softwara nisem ravno n00b, ampak tole me ze par mesecev spravlja ob zivce in ne najdem resitve.