SAMO PRIORITY LINE!!!!!!!!!!!!!!!Ce se na GearBest vzame expedited shipping naj tudi ne bi bilo carine?
Jaz imam regijo mastavljeno na Spain ker nam je bolj sorodna in dobim vse updejte.
Lahko. Imam classic, classical in poco. Ter import opcijo.Kaj pa teme? Lahko menjaš?
Koliko se da iztržiti za tega Pocota pri TM in robotka?
Jaz sem ga kupil ravno zaradi tega pri nas.Imaš dvoletno garancijo pri nas...A Pocophone iz Mishop-a ima SLO garancijo? Je servis pri nas?
No sej zaradi 50eur razlike se jaz tud nočem zajebavat s kitajci. Hvala za info!Jaz sem ga kupil ravno zaradi tega pri nas.Imaš dvoletno garancijo pri nas...
Razlika ni 50, temveč natanko 87 €No sej zaradi 50eur razlike se jaz tud nočem zajebavat s kitajci. Hvala za info!
m ga kupil takoj ko je prišel v mishop in takrat je bila razlika v ceni manj kot 50€€
Slo cena ima davek, kitajska ga nima. To je ena razlika. Slo cena ti nudi garancijo, kitajska ti je ne. Slo telefon je v dveh dneh pri tebi. Kitajski bog ve kdaj bo.Razlika ni 50, temveč natanko 87 €
Na GearBest je s kuponom 252 € (kuponi so praktično vsak dan), na mishop pa 339 €. Torej Mishop na ceno 252€ doda še 35% maržo. Se mi ne zdi majhna razlika??