Ga imam. Po nadgradnji na Android 9 vse dela brezhibno. Namestiti se da vse aplikacije iz Google playa in sicer ne direktno, temveč preko .apk. Za njihovo dobro delovanje si pa moraš preskrbeti zračno miško, ker niso prilagojene za android TV. Vsebine iz računalnika in telefona se prenašajo brezhibno in brez zatikanja, uporabljam tudi T-2 android TV aplikacijo, seveda Youtube direktno in preko Google minija in HBO GO. Uporabljal jo bom tudi EON TV aplikacijo.Iščem box, ki bi mi predvsem predvajal vsebino z računalnika na TV.
Xiaomi Mi box vidim, je najbolj razšrjen. Kakšna je še njegova dodana vrednost? Za kaj ga še uporabljate?
A se dejansko namesti nanj vsaka aplikacija z Google play?
Enako. Imam fire stick, mi box sem kupil izključno zaradi tega, ker nekaj časa youtube ni delal na fs. Je pa kar mučno za uporabljat, izklopi iz elektrike so bili na tedenskem nivoju in ga ne uporabljam več. Sem nazaj na fire stick, ki deluje neprimerljivo bolje.Jaz sem za hec vzel amazonov fire stick tv 4k in zadeva deluje presenetljivo dobro, dosti bolj tekoče od mi box-a.
Enako. Imam fire stick, mi box sem kupil izključno zaradi tega, ker nekaj časa youtube ni delal na fs. Je pa kar mučno za uporabljat, izklopi iz elektrike so bili na tedenskem nivoju in ga ne uporabljam več. Sem nazaj na fire stick, ki deluje neprimerljivo bolje.
Deluje ok ja. Tudi dosti bolj odzivno kot fire stick, ki sem ga uporabljal namesto miboxa, ki je bil z verzijo 8 zatikajoč in zmrzujoč.testni zajček sporoča, da mu po pol tedna vse dela