xbox vs ps3

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
kupujem igralno konzolo in se ne morem odločiti med tema dvema za kaj bi se odločili vi.najbolj se nagibam h playstation 3 ampak me jebe ker za ps3 ni špila sims2 (a kdo ve če bojo nardil sims2 tudi za ps3 če ve kdaj ga bojo nardil) lastnike teh konzol bi prosil da napišejo svojo izkušnjo in pluse in minuse.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
če te BR ne zanima, potem nabavi xbox360, ki ima res dosti iger. Saj fora konzole je, da igraš igre?
Drugače če te BR zanima, pa nimaš druge izbire. Jst zase vem, da bom BR kušil šele takrat, ko bo faj razširjen, zdej je bolj žalost, pa še HDTVja nimam.

FPSje se normalno igra z gamepadom, je potrebno malo navajanja, ampak gre. Po defoltu drugače ne gre priklapljati tipkovnice in miške, vsaj za xbox 360 ne.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Vsaka konzola ima svoje prednosti. Če kupuješ primarno za igranje, ti priporočam xbox, saj na ps3 ni možno pognati piratskih iger (če ti je to sploh pomembno). PS3 pa ima prednost bluray enote. V ostalih zadevah sta si pa konzoli zelo podobni (vsaj iz uporabniškega stališča). Obe predvajata divxe, mp3je, slike.... omogočata dostop do interneta. Vsaka konzola ima tudi igre, ki so ekskluzivne (primer... ps3 gran turismo, xbox halo).
Aja... na ps3 lahko naložiš tudi linux, če te to zanima (ampak dela bolj tako tako). Za igranje ti bolj priporočam xbox, za multimedijsko napravo pa ps3.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
če bi že vzel xbox360 bi vzel elite sej ta serija je uredu ne? drgač pa sem slišal da se 30% xboxu "sfuka" je to res ker če je bom raje uzel ps3 pa a se da prklopt od ps3 plošček na xbox ker do zdaj nisem skoraj nikoli v roki držal game pada razen od ps-ja zato sem na tega še nekak najbolj navajen piratskih iger ne kopujem kr se mi ne lušta z njimi zejbavat.aja pa še nekaj zakaj v bb ne prodajajo nobenih xbox iger. pa je res da je ps3 japonc (visoko kvalitetna izdelava)xbox pa kitajski jajac?

Nazadnje urejeno:

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Res je, da so se xbox360 zelo kvarile... če je problem rešen pa ne vem. Res je tudi, da je ps3 zelo dobro sestavljen. V BBju pa ne prodajajo xbox iger, ker tudi xboxa ne prodajajo.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
xbox 360 se je v zadnjem času lepo popravil in se kvari minimalno. Drugače pa ne misli, da se PS3 ne kvari... se tudi kvari kr pejt malo na ksi forum

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Katera stvar se pa ne kvari? Imam PS3, ki dela brez vseh problemov in poznam nekoga, ki je pri xbox360 doživel "the red ring of death". Sem samo potrdil, da so se včasih zelo kvarili. Če so pa to napako popravili, je pa toliko bolje...

Birkof

Pripravnik
10. sep 2007
155
0
16
42
V BB imajo pogodbo s Sony-jem tako, da oni ne pustijo trženja Xboxa vsaj tako se govori.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
xbox 360 se je v zadnjem času lepo popravil in se kvari minimalno. Drugače pa ne misli, da se PS3 ne kvari... se tudi kvari kr pejt malo na ksi forum
saaj vem da se tudi ps3 kvari sam sm slišu da se od xboxu 34% pokvar to pa je kar zaskrblajoča številka če pa so to odpravili potem pa odlično mam še nekaj uprašanj
~kateri xbox 360 mi priporočate jas sem največ gledal elite (se še nisem čisto odločil med xbox in ps3)
~kje lahko kupim xbox 360 elite in igre in kje prodajajo gta 4 za xbox
~a ima xškatelj hd priključek
~in a ima xbox vratca ali deluje tko kot ps3.
hvala in LP Kelih

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
- škoda dat tok več dnarja za elite, ki ima samo 100GB večji disk pa mogoče ima še kaj več dodatno.
- ima HD priključek
- ima vratca

Jst sm ravnokar stari xbox z nemško garancijo prodal preko ebayja nazaj v Nemčijo (disk obdržal) in pri nas kupil arcade verzijo xboxa. Zadeva je narejena prejšnji mesec in je očiten napredek. Konzola je tišja že v standbyju, kaj šele ko dela pogon (Benq).

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Jaz bi ti priporočak xbox, ker boš lahko piratske igre gor igral. Na ps3 to zaenkrat še ni možno. Mata pa oba dovršeno grafiko. Zdej eni naslovi so rezervernai samo za x box (halo) eni za PS (gt5).
Če bi se jaz odločal bi se odloču za xboxa, že zarad tega ker ne mislim povprečne mesečne plače samo za igrce porabit.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
mam eno vprašanje kako se ps3 updata ka sm kabel uštekaš u ps3 pa u telefon utičenco pa klikneš update al kak se to nardi.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Lahko ga updataš direktno prek playstationa (sepravi se povežeš na internet preko routorja in dol stakneš), lahko pa update snameš z računalnikom in ga potem prek usb kabla preneseš na ps.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Ne ravno v telefon vtičnico (saj nima modema)... lahko pa preko ethernet mreže ali pa preko wifi. Če pa tega nimaš na voljo pa lahko na računalniku zlovdaš update in ga zapečeš na cd.

kelih

Fizikalc
17. jan 2008
378
36
28
mene res jebe tale odločitev med xbox in ps3 enkrat rečem da bom kupu xbox enkrat pa da bom kupu ps3 zato me neki zanima če bom kupu xbox 360 a bom bil dober za vsaj tri leta al bo pol že čez dve leti že ven pršu x720 aja pa kje se bi dal v sloveniji kupt gta 4 za xbox pa kako je z garancijo za xbox hvala in lep pozdrav Kelih.
EDIT:a je treba pr xboxu obvezno kupt memory card al lahk nardiš virtualen memory card tako kot pri ps3 če je treba obvezno kupt kje to prodajajo in kolk košta.

Nazadnje urejeno: